این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی فراورده‌های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم‌چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی شاهددار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ اثر افزودن پودر دانه‌های خرفه بر ویژگی‌های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۳ ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در زنان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی‌های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۵ تأثیر مصرف تک مرحله‌ای مکمل کافئین بر غلظت‌ سرمی کورتیزول، HSP۷۲ و تعداد گویچه‌های سفید خون در مردان ورزشکار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۶ تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۷ ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۸ اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۹ مقایسه تأثیر مکمل‌های کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی۷۲ (HSP۷۲) طی فعالیت‌های تناوبی فوتبال 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۰ اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۱ ارزیابی مقالات فارسی تغذیه‌ای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سال‌های ۸۹-۱۳۸۵: فرصتی برای تغییر سیاست‌ پژوهش‌های تغذیه‌ای 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۲ تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ‌های زانتان و ژلان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه