این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی فراوردههای نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کمچگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی شاهددار
1395/8/25
-
۱۰ بار
۲
اثر افزودن پودر دانههای خرفه بر ویژگیهای شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
1395/8/25
-
۱۶ بار
۳
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در زنان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
تأثیر مصرف تک مرحلهای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP۷۲ و تعداد گویچههای سفید خون در مردان ورزشکار
1395/8/25
-
۱۱ بار
۶
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
1395/8/25
-
۱۵ بار
۷
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
1395/8/25
-
۱۹ بار
۸
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگیهای شیمیایی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹
مقایسه تأثیر مکملهای کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی۷۲ (HSP۷۲) طی فعالیتهای تناوبی فوتبال
1395/8/25
-
۲۰ بار
۱۰
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگیهای شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
1395/8/25
-
۱۹ بار
۱۱
ارزیابی مقالات فارسی تغذیهای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سالهای ۸۹-۱۳۸۵: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهشهای تغذیهای
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۲
تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغهای زانتان و ژلان
1395/8/25
-
۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه