این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
استفاده از آرد لوبیا چیتی جوانه زده به جای آرد گندم در تولید سوسیس آلمانی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۳
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندمهای ایرانی و تأثیر آنها بر ویژگیهای حسی بیسکویت
1395/8/25
-
۱۵ بار
۴
بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانشآموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰- ۱۳۸۹
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز
1395/8/25
-
۱۸ بار
۶
رابطه ناامنی غذایی با برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی و تغذیهای در مادران دارای کودک دبستانی شهرستان ری در سال ۱۳۸۹
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای بیونانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته
1395/8/25
-
۱۵ بار
۸
ارتباط الگوهای غذایی با تراکم املاح استخوان در نمونهای از زنان یائسه ساکن شهر تهران
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتریهای آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونیباکتریوم
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۰
تأثیر مکملیاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بیخوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۱
اثرات انجماد در C˚۱۸- روی تغییرات کیفی فیش برگرهای خام بدون پوشش تهیه شده از ماهی کیجار منقوط (Saurida undosquamis)
1395/8/25
-
۱۹ بار
۱۲
شناخت عوامل مؤثر بر مصرف مواد غذایی پرفیبر از دیدگاه بیماران دیابتی نوع ۲: یک مطالعه کیفی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۳
بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیلآلانین از شیر
1395/8/25
-
۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه