این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۶، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین تأثیر ثعلب، گلیسرول و روغن بر ویژگیهای فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۲
بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با کوتاهقدی در کودکان تهرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی
1395/8/25
-
۱۱ بار
۳
تأثیر آنزیمبری و پوششهای هیدورکلوئیدی متیل سلولز و کتیرا بر میزان جذب روغن و خواص کیفی سیبزمینی سرخ شده
1395/8/25
-
۱۷ بار
۴
بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-۶ در زنان دارای اضافه وزن
1395/8/25
-
۱۱ بار
۵
تأثیر بتا-گلوکان جو بر برخی خواص رئولوژیکی آرد گندم
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
تأثیر مصرف مکملهای روی، منیزیم و روی همراه منیزیم بر قدرت عضلانی زنان فعال
1395/8/25
-
۱۷ بار
۷
اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد
1395/8/25
-
۲۸ بار
۸
ارتباط دریافت فولات با خطر سرطان پستان در زنان تهرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۹
تأثیر نایسین و اسانس آویشن شیرازی به تنهایی و توأم با یکدیگر بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۰
اثرات مصرف ماست پروبیوتیک بر فشار خون و سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه