این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۶، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین تأثیر ثعلب، گلیسرول و روغن بر ویژگی‌های فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۲ بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با کوتاه‌قدی در کودکان تهرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۳ تأثیر آنزیم‌بری و پوشش‌های هیدورکلوئیدی متیل سلولز و کتیرا بر میزان جذب روغن و خواص کیفی سیب‌زمینی سرخ شده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ بررسی اثر رژیم غذایی غنی از اسید چرب تک غیراشباع بر سطح سرمی ویسفاتین، انسولین و IL-۶ در زنان دارای اضافه وزن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۵ تأثیر بتا-گلوکان جو بر برخی خواص رئولوژیکی آرد گندم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ تأثیر مصرف مکمل‌های روی، منیزیم و روی همراه منیزیم بر قدرت عضلانی زنان فعال 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ اثرات میزان ماده‌ جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد 1395/8/25 - Get XML Data ۲۸ بار
۸ ارتباط دریافت فولات با خطر سرطان پستان در زنان تهرانی: یک مطالعه‌ مورد- شاهدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۹ تأثیر نایسین و اسانس آویشن شیرازی به تنهایی و توأم با یکدیگر بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۰ اثرات مصرف ماست پروبیوتیک بر فشار خون و سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه