این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۶، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح
1395/8/25
-
۱۳ بار
۲
ارتباط مدت زمان تغذیه با شیر مادر و شیوع اضافه وزن و چاقی در نوجوانی
1395/8/25
-
۱۸ بار
۳
انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک کردن میوه آلبالو در خشککن مایکروویو-خلأ
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
بررسی رابطه سوءتغذیه انرژی- پروتئین با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران همودیالیزی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۵
تأثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگیهای رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی
1395/8/25
-
۲۵ بار
۶
مقایسه اثرات مصرف روغن کانولا و روغن آفتابگردان بر فشار خون، غلظت چربیها، آپوپروتئینها، لیپوپروتئین (a) ، ظرفیت تام آنتیاکسیدانی و CRP سرم زنان یائسه هیپرلیپیدمیک
1395/8/25
-
۲۵ بار
۷
اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتیگراد)
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
عوامل تعیین کننده التهاب و فشارخون سیستولی در زنان با چاقی شکمی: یک مطالعه مقطعی
1395/8/25
-
۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه