این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۶، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۲ ارتباط مدت زمان تغذیه با شیر مادر و شیوع اضافه وزن و چاقی در نوجوانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۳ انتخاب مدل ریاضی برای سینتیک خشک‌ کردن میوه آلبالو در خشک‌کن مایکروویو-خلأ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ بررسی رابطه سوء‌تغذیه انرژی- پروتئین با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۵ تأثیر سه گونه کتیرای ایرانی بر ویژگی‌های رئولوژیک و پایداری دوغ بدون چربی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۶ مقایسه اثرات مصرف روغن کانولا و روغن آفتابگردان بر فشار خون، غلظت چربی‌ها، آپوپروتئین‌ها، لیپوپروتئین (a) ، ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی و CRP سرم زنان یائسه هیپرلیپیدمیک 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۷ اثر ضد ‌باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره موسیر بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در شرایط نگهداری سرد (۱±۴ درجه سانتی‌گراد) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ عوامل تعیین کننده التهاب و فشارخون سیستولی در زنان با چاقی شکمی: یک مطالعه مقطعی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه