این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۶، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر فعالیت هوازی با شدت کم و متوسط بر اشتها، وزن بدن، هزینه انرژی فعالیت و مقدار گرلین آسیلدار پلاسما در زنان غیرفعال نسبتا چاق و لاغر
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان
1395/8/25
-
۲۱ بار
۳
تأثیر مکملدهی حاد ال- کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخصهای متابولیکی پس از فعالیت بیشینه
1395/8/25
-
۱۷ بار
۴
بررسی ویژگیهای شبه انتروسینهای تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوسهای جدا شده از شیرمیش و بز
1395/8/25
-
۱۰ بار
۵
سهم دریافت انرژی و مواد مغذی خانوارهای ایرانی از اقلام غذایی یارانهای در گروههای اجتماعی- اقتصادی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۶
ارزیابی اثر بستهبندیهای نانوکامپوزیتی حاوی نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه
1395/8/25
-
۱۶ بار
۷
ارتباط بین مصرف خانگی روغنهای گیاهی با بیومارکرهای مربوط به التهاب سیستمیک و اختلال در عملکرد اندوتلیال در زنان
1395/8/25
-
۱۲ بار
۸
مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکنندههای گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو)
1395/8/25
-
۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه