این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1389، جلد ۵، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
نقش عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در تغذیه کودک زیر دو سال از دیدگاه مادران، مراقبین کودک و کارکنان بهداشتی: یک مطالعه کیفی در شهرستان دماوند
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
اثر نوع آرد، روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد
1395/8/25
-
۱۵ بار
۳
مقایسه تأثیر روایتدرمانی و رژیمدرمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافهوزن و چاقی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۴
بررسی خواص ویسکوالاستیک ژل کازئین اسیدی شده در سیستم مدل
1395/8/25
-
۲۰ بار
۵
بررسی وضعیت اسیدفولیک و ویتامین B۱۲ در کودکان سالم پیشدبستانی در شهر تهران، سال ۱۳۸۸
1395/8/25
-
۲۱ بار
۶
اثر بتائین بر تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۷
مقایسه روشهای مختلف تعیین سوءتغذیه انرژی-پروتئین با روش ارزیابی جامع ذهنی در بیماران همودیالیزی
1395/8/25
-
۲۱ بار
۸
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها بر پایداری فیزیکی، ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط شیر-آبپرتقال
1395/8/25
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه