این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1389، جلد ۵، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ نقش عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در تغذیه کودک زیر دو سال از دیدگاه مادران، مراقبین کودک و کارکنان بهداشتی: یک مطالعه کیفی در شهرستان دماوند 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ اثر نوع آرد، روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ مقایسه تأثیر روایت‌درمانی و رژیم‌درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به ‌اضافه‌وزن و چاقی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ بررسی خواص ویسکوالاستیک ژل کازئین اسیدی شده در سیستم مدل 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۵ بررسی وضعیت اسیدفولیک و ویتامین B۱۲ در کودکان سالم پیش‌دبستانی در شهر تهران، سال ۱۳۸۸ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ اثر بتائین بر تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ مقایسه روش‌های مختلف تعیین سوء‌تغذیه انرژی-پروتئین با روش ارزیابی جامع ذهنی در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۸ تأثیر برخی هیدروکلوئید‌ها بر پایداری فیزیکی، ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی مخلوط شیر-آب‌پرتقال 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه