این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1389، جلد ۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ اثر دریافت ماست پروبیوتیک بر عملکرد ورزشی، علائم عفونت‌های تنفسی و ناراحتی‌های گوارشی دختران نوجوان شناگر استقامتی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تأثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichthys molitrix 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ ارتباط تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی ‌در میان دانشجویان دختر اصفهانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۵ اثر پودر خردل زرد بر pH، جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۶ تأثیر مصاحبه انگیزشی بر کاهش وزن افراد چاق یا دارای اضافه وزن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۷ ماندگاری برش‌های خربزه پوشش داده شده با پروتئین آب پنیر در شرایط سرد 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۸ شیوع برخی از اجزای سندرم متابولیک در کودکان ۷ تا ۱۱ ساله شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه