فهرست مقالات
| علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1389، جلد ۵، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | اثرات برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد | 1395/8/25 | - | ۱۲ بار | ||
| ۲ | اثر دریافت ماست پروبیوتیک بر عملکرد ورزشی، علائم عفونتهای تنفسی و ناراحتیهای گوارشی دختران نوجوان شناگر استقامتی | 1395/8/25 | - | ۱۳ بار | ||
| ۳ | فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست نارنج و تأثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichthys molitrix | 1395/8/25 | - | ۱۳ بار | ||
| ۴ | ارتباط تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی در میان دانشجویان دختر اصفهانی | 1395/8/25 | - | ۱۲ بار | ||
| ۵ | اثر پودر خردل زرد بر pH، جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز | 1395/8/25 | - | ۲۰ بار | ||
| ۶ | تأثیر مصاحبه انگیزشی بر کاهش وزن افراد چاق یا دارای اضافه وزن | 1395/8/25 | - | ۱۸ بار | ||
| ۷ | ماندگاری برشهای خربزه پوشش داده شده با پروتئین آب پنیر در شرایط سرد | 1395/8/25 | - | ۱۹ بار | ||
| ۸ | شیوع برخی از اجزای سندرم متابولیک در کودکان ۷ تا ۱۱ ساله شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۷ | 1395/8/25 | - | ۱۶ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||