این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1389، جلد ۵، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر نوشابه انرژی‌زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه‌ای 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ تهیه وانیلین طبیعی از ایزواوژنول به وسیله یک فرایند زیست تبدیلی میکروبی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ شیوع انواع مختلف سوء‌تغذیه انرژی-پروتئین در بیماران همودیالیزی شهر تهران در سال ۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۴ تأثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب، ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در فراورده‌های حاوی ۴۰ درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغن‌های سویا و کانولا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۵ بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۶ تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفی نان بربری 1395/8/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۷ رابطه امنیت غذایی با عوامل اجتماعی- اقتصادی و وضعیت وزن نوجوانان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی عرضه شده در ‌میدان تره‌بار تهران به روش HPLC 1395/8/25 - Get XML Data ۴۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه