این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1389، جلد ۵، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر نوشابه انرژیزا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفهای
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
تهیه وانیلین طبیعی از ایزواوژنول به وسیله یک فرایند زیست تبدیلی میکروبی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
شیوع انواع مختلف سوءتغذیه انرژی-پروتئین در بیماران همودیالیزی شهر تهران در سال ۱۳۸۷
1395/8/25
-
۲۲ بار
۴
تأثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب، ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی در فراوردههای حاوی ۴۰ درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغنهای سویا و کانولا
1395/8/25
-
۱۲ بار
۵
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه
1395/8/25
-
۲۰ بار
۶
تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگیهای تغذیهای و کیفی نان بربری
1395/8/25
-
۲۴ بار
۷
رابطه امنیت غذایی با عوامل اجتماعی- اقتصادی و وضعیت وزن نوجوانان
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیبزمینی عرضه شده در میدان ترهبار تهران به روش HPLC
1395/8/25
-
۴۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه