این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۴، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی مقاومت به استرس در سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیطهای غربالگر
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲
اثرات مکملیاری اسیدهای چرب امگا-۳ توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۴ بار
۳
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگیهای شیمیایی و ارگانولپتیک آن
1395/8/25
-
۱۶ بار
۴
اثرات تجویز توأم اسید لیپوئیک و پیریدوکسین بر آلبومین اوری، استرس اکسیداتیو، فشارخون، محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته، نیتریک اکسید و اندوتلین -۱ سرم در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC۲۰۳۳۴ به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی
1395/8/25
-
۴۱ بار
۶
شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای شهر شیراز و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال ۱۳۸۷
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
تأثیر بستهبندی با فیلمهای نانویی بر ویژگیهای ارگانولپتیکی و میکروبی نان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
مقایسه تأثیر مصرف روغن زیتون و روغن آفتابگردان بر سطح قند و چربیهای خون ناشتا و پس از مصرف صبحانه در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه