این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1388، جلد ۴، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت شاخص‌های التهاب عروقی و سیستمیک سرم در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ روند ژلاتینه شدن و بیاتی در نان‌های لواش و تافتون 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر گلوکز سرم و حساسیت به انسولین در موش صحرایی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۴ اثر دایدزئین بر سطح گلوکز، پروفایل لیپیدی و فعالیت آنزیم پاراکسوناز موش‌های صحرایی دیابتی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ تأثیر مکمل‌یاری حاد ال-کارنیتین بر آستانه بی‌هوازی و تجمع لاکتات 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاه‌های زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۷ کاربرد رویکرد ترکیبی در شناسایی تعیین کننده‌های مصرف میان‌وعده‌های کم‌ارزش در نوجوانان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ تعیین مناسب‌ترین مرجع استاندارد نمایه توده بدن برای تشخیص کودکان چاق دبستانی ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه