این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۴، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات مکمل اسیدهای چرب امگا ۳ بر غلظت شاخصهای التهاب عروقی و سیستمیک سرم در بیماران همودیالیزی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
روند ژلاتینه شدن و بیاتی در نانهای لواش و تافتون
1395/8/25
-
۲۵ بار
۳
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر گلوکز سرم و حساسیت به انسولین در موش صحرایی
1395/8/25
-
۹ بار
۴
اثر دایدزئین بر سطح گلوکز، پروفایل لیپیدی و فعالیت آنزیم پاراکسوناز موشهای صحرایی دیابتی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۵
تأثیر مکملیاری حاد ال-کارنیتین بر آستانه بیهوازی و تجمع لاکتات
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
میزان شیوع اکراتوکسین A در برنج فروشگاههای زنجیره ای شهر تهران در سال ۱۳۸۶
1395/8/25
-
۱۸ بار
۷
کاربرد رویکرد ترکیبی در شناسایی تعیین کنندههای مصرف میانوعدههای کمارزش در نوجوانان
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
تعیین مناسبترین مرجع استاندارد نمایه توده بدن برای تشخیص کودکان چاق دبستانی ایرانی
1395/8/25
-
۲۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه