این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
بررسی تغییرات وزن و ترکیب بدن بیماران مبتلا به سرطان طی شیمیدرمانی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی ایران، در سالهای ۸۶-۱۳۸۵
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویههای مختلف سودوموناس آئروژینوزا
1395/8/25
-
۱۷ بار
۵
ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه غربالگری سوءتغذیه بیماران به هنگام پذیرش در بیمارستان
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی
1395/8/25
-
۲۶ بار
۷
بررسی فاکتورهای تغذیهای مرتبط با ابتلا به سنگهای ادراری در افراد بالغ
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
ارزیابی توان تولید لاکتوسینها توسط سویههای پروبیوتیکی در نمونه ماستهای محلی
1395/8/25
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه