این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1387، جلد ۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
رابطه الگوهای غذایی غالب با وضعیت اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی در زنان ۲۰ تا ۵۰ ساله شمال شهر تهران
1395/8/25
-
۱۰ بار
۲
ارزیابیحسی و تعیین ماندگاری پخشینه کمچربی و کمترانس
1395/8/25
-
۲۱ بار
۳
تأثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پرکربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانشآموزان ۱۱-۹ ساله دبستانی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۴
الگوی رشد میکرو ارگانیسمهای مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری
1395/8/25
-
۱۸ بار
۵
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۶
تأثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
1395/8/25
-
۱۰ بار
۷
اثر تجویز توأم "روی" و ویتامین A تکمیلی بر میزان سرمی لیپوپروتئینها، آپوپروتئینهای B وA-I و وضعیت گلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع I
1395/8/25
-
۱۶ بار
۸
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
1395/8/25
-
۲۹ بار
۹
تشکیل بیوفیلمSalmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی
1395/8/25
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه