این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1387، جلد ۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ رابطه الگوهای غذایی غالب با وضعیت اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی در زنان ۲۰ تا ۵۰ ساله شمال شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ ارزیابی‌حسی ‌و تعیین ‌ماندگاری ‌پخشینه کم‌چربی ‌و کم‌ترانس‌ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۳ تأثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پر‌کربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانش‌آموزان ۱۱-۹ ساله دبستانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۴ الگوی رشد میکرو ارگانیسم‌های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در ۴ گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۵ رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۶ تأثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۷ اثر تجویز توأم "روی" و ویتامین A تکمیلی بر میزان سرمی لیپوپروتئین‌ها، آپوپروتئین‌های B وA-I و وضعیت گلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع I 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۸ اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع 1395/8/25 - Get XML Data ۲۹ بار
۹ تشکیل بیوفیلمSalmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه