این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1387، جلد ۳، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-۵ در ماست پروبیوتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان ۴۰ تا ۶۰ ساله یائسه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال‌های۸۰-۱۳۵۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۹ بار
۴ بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانش‌آموزان دبستانی شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ تعیین شرایط بهینه استخراج پلی‌ساکاریدهای محلول از ُاکارا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۶ تأثیر مکمل‌یاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۷ تأثیر رقم (واریته) سیب‌زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب‌زمینی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) 1395/8/25 - Get XML Data ۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه