این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1387، جلد ۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-۵ در ماست پروبیوتیک
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان ۴۰ تا ۶۰ ساله یائسه
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سالهای۸۰-۱۳۵۷
1395/8/25
-
۲۹ بار
۴
بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانشآموزان دبستانی شهر تهران
1395/8/25
-
۱۷ بار
۵
تعیین شرایط بهینه استخراج پلیساکاریدهای محلول از ُاکارا
1395/8/25
-
۱۷ بار
۶
تأثیر مکملیاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۷
تأثیر رقم (واریته) سیبزمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیبزمینی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالریمتری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE)
1395/8/25
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه