این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1386، جلد ۲، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مصرف سویا بر استرس اکسیداتیو، هموسیستئین، فاکتورهای انعقادی و فسفر خون در بیماران تحت دیالیز صفاقی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۲
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا
1395/8/25
-
۳۳ بار
۳
اثر مکمل یاری "روی" در بهبود رشد کودکان ۱۲ تا ۲۴ ماهه مبتلا به کوتاه قدی تغذیهای شهرستان دلفان، استان لرستان
1395/8/25
-
۱۵ بار
۴
مقایسه روشهای کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، نقطه انجماد و کلرآمین T برای اندازهگیری میزان آبکافت لاکتوز شیر
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
وضعیت تنسنجی و شیرخواری در کودکان زیر پنج سال خانوارهای مادر سرپرست تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر تهران و برخی عوامل موثر بر آن، سال ۱۳۸۴
1395/8/25
-
۱۵ بار
۶
متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۷
مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی ۲۵ هیدروکسی D۳ در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
تغییرات الگوهای غذایی و ارتباط آنها با تغییرات وزن و نمایه توده بدن در بزرگسالان ساکن در منطقه ۱۳ تهران
1395/8/25
-
۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه