این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1386، جلد ۲، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مطالعه تأثیر مصرف سویا بر شاخص‌های استرس اکسیداتیو در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲ بررسی قد، وزن و نمایه توده بدن دانش‌آموزان دختر ۶ تا ۱۵ ساله شهر بابل در سال‌های ۸۱-۱۳۷۴ و مقایسه آنها با مرجع مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا (۲۰۰۰ CDC) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ تولید کره کم کلسترول با استفاده از بتاسیکلو‌دکسترین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ اثرات مصرف سویا روی چربی‌ها و آپوپروتئین‌های سرم در بیماران تحت دیالیز صفاقی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ بررسی شیوع سوءتغذیه و برخی عوامل مرتبط با آن در سالمندان استان خراسان رضوی، سال ۱۳۸۵ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ تولید اسید لاکتیک توسط سویه‌های مختلف لاکتوباسیل 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۷ اختلاف جنس در رخداد سکته قلبی بین بیماران با و بدون عوامل خطر متداول (مطالعه قلب بیمارستان مدرس) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۸ بررسی اثر غنی‌سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگی‌های حسی و بیولوژیکی نان تافتون 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه