این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1386، جلد ۲، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه تأثیر مصرف سویا بر شاخصهای استرس اکسیداتیو در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
بررسی قد، وزن و نمایه توده بدن دانشآموزان دختر ۶ تا ۱۵ ساله شهر بابل در سالهای ۸۱-۱۳۷۴ و مقایسه آنها با مرجع مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده آمریکا (۲۰۰۰ CDC)
1395/8/25
-
۱۹ بار
۳
تولید کره کم کلسترول با استفاده از بتاسیکلودکسترین
1395/8/25
-
۱۹ بار
۴
اثرات مصرف سویا روی چربیها و آپوپروتئینهای سرم در بیماران تحت دیالیز صفاقی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۵
بررسی شیوع سوءتغذیه و برخی عوامل مرتبط با آن در سالمندان استان خراسان رضوی، سال ۱۳۸۵
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶
تولید اسید لاکتیک توسط سویههای مختلف لاکتوباسیل
1395/8/25
-
۹ بار
۷
اختلاف جنس در رخداد سکته قلبی بین بیماران با و بدون عوامل خطر متداول (مطالعه قلب بیمارستان مدرس)
1395/8/25
-
۱۷ بار
۸
بررسی اثر غنیسازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و بیولوژیکی نان تافتون
1395/8/25
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه