این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1386، جلد ۲، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات مکمل L-کارنیتین روی چربی‌ها و آپوپروتئین‌های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (a)Lp 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۲ تأثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغ‌های کتیرا، ثعلب و گوار در پایدارسازی دوغ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۳ آگاهی، نگرش و عملکرد نانوایان شهر تهران در مورد جنبه‌های مختلف تولید نان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۴ بررسی وضعیت تن‌سنجی نوجوانان مدارس دولتی شرق تهران، سال ۱۳۸۵ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۵ بررسی الگوی تغییرات باقیمانده نیتریت سدیم در چهار گروه فراورده گوشتی (قرمز) حرارت دیده در مدت زمان نگهداری در دمای ۰C۴ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ عوامل مرتبط با وضعیت تغذیه‌ای بر حسب صدک BMI برای سن در دختران نوجوان دبیرستان‌های شهر ساری، زمستان ۱۳۸۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۷ مقایسه اثر مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا -۳ به تنهایی و توام با ویتامین E در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۸ تحلیل بر مبنای الگوهای غذایی: رویکردی جدید در ارزیابی ارتباط تغذیه با بیماری‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه