این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1386، جلد ۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات مکمل L-کارنیتین روی چربیها و آپوپروتئینهای سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (a)Lp
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲
تأثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغهای کتیرا، ثعلب و گوار در پایدارسازی دوغ
1395/8/25
-
۱۶ بار
۳
آگاهی، نگرش و عملکرد نانوایان شهر تهران در مورد جنبههای مختلف تولید نان
1395/8/25
-
۱۱ بار
۴
بررسی وضعیت تنسنجی نوجوانان مدارس دولتی شرق تهران، سال ۱۳۸۵
1395/8/25
-
۱۲ بار
۵
بررسی الگوی تغییرات باقیمانده نیتریت سدیم در چهار گروه فراورده گوشتی (قرمز) حرارت دیده در مدت زمان نگهداری در دمای ۰C۴
1395/8/25
-
۱۳ بار
۶
عوامل مرتبط با وضعیت تغذیهای بر حسب صدک BMI برای سن در دختران نوجوان دبیرستانهای شهر ساری، زمستان ۱۳۸۲
1395/8/25
-
۱۱ بار
۷
مقایسه اثر مکملیاری با اسیدهای چرب امگا -۳ به تنهایی و توام با ویتامین E در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
تحلیل بر مبنای الگوهای غذایی: رویکردی جدید در ارزیابی ارتباط تغذیه با بیماریها
1395/8/25
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه