این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1386، جلد ۲، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر توأم امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش
1395/8/25
-
۱۶ بار
۲
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس
1395/8/25
-
۱۲ بار
۳
بررسی تأثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظتهای کمتر از مهارکننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر
1395/8/25
-
۱۶ بار
۴
ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان ۴۰ تا ۷۶ ساله سوئدی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis ) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسۀ آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه(in vitro)
1395/8/25
-
۱۳ بار
۶
آگهیهای تلویزیونی کودکانمان را به مصرف چه خوراکیهایی تشویق میکنند؟
1395/8/25
-
۱۰ بار
۷
بررسی اثر رژیم های پُرپروتئین برغلظت پروتئینهای التهابی پلاسما در زنان چاق
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
مقایسه اثرات روشهای خشک کردن به کمک خلاء، انجماد، خورشید، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران قائن
1395/8/25
-
۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه