این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1385، جلد ۱، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقایسه الگوی مصرف چربی دختران نوجوان دبیرستانی با والدینشان در منطقه ۶ آموزش و پرورش تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۲ مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ تولیدآزمایشگاهی چیپس سیب‌زمینی کم چربی با استفاده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ تاثیر مصرف انگور قرمز دانه‌دار بر فراسنجهای لیپیدهای سرم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۵ مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه و چای سبزCamellia sinensis)) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (in vitro) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۶ اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۷ اندازه‌گیری همزمان لیکوپن و بتا-کاروتن سرم به روش 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۸ تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه