فهرست مقالات
| علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1385، جلد ۱، شماره ۳ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | مقایسه الگوی مصرف چربی دختران نوجوان دبیرستانی با والدینشان در منطقه ۶ آموزش و پرورش تهران | 1395/8/25 | - | ۱۳ بار | ||
| ۲ | مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در | 1395/8/25 | - | ۲۰ بار | ||
| ۳ | تولیدآزمایشگاهی چیپس سیبزمینی کم چربی با استفاده | 1395/8/25 | - | ۱۷ بار | ||
| ۴ | تاثیر مصرف انگور قرمز دانهدار بر فراسنجهای لیپیدهای سرم | 1395/8/25 | - | ۱۵ بار | ||
| ۵ | مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه و چای سبزCamellia sinensis)) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (in vitro) | 1395/8/25 | - | ۱۵ بار | ||
| ۶ | اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف | 1395/8/25 | - | ۱۶ بار | ||
| ۷ | اندازهگیری همزمان لیکوپن و بتا-کاروتن سرم به روش | 1395/8/25 | - | ۱۷ بار | ||
| ۸ | تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی | 1395/8/25 | - | ۱۶ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||