این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1385، جلد ۱، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی وضعیت سرمی کلسیم و ویتامینD در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت‌کش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران ۱۳۸۴ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۳ بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس ( XRD) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۴ مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ تولید پروتئین قارچی با استفاده از فوزاریوم اکسیسپوروم PTCC ۵۱۱۵ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۹ بار
۶ تاثیر مخلوط آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسیداتیو مارگارین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۷ تأثیر آهن درمانی بر وضعیت سرمی مس در زنان مبتلا به کم‌خونی فقرآهن، مراجعه کننده به بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ تأثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگیهای رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه