این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1385، جلد ۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی وضعیت سرمی کلسیم و ویتامینD در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفتکش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران ۱۳۸۴
1395/8/25
-
۲۴ بار
۳
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس ( XRD)
1395/8/25
-
۱۲ بار
۴
مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر
1395/8/25
-
۱۹ بار
۵
تولید پروتئین قارچی با استفاده از فوزاریوم اکسیسپوروم PTCC ۵۱۱۵
1395/8/25
-
۲۹ بار
۶
تاثیر مخلوط آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسیداتیو مارگارین
1395/8/25
-
۱۴ بار
۷
تأثیر آهن درمانی بر وضعیت سرمی مس در زنان مبتلا به کمخونی فقرآهن، مراجعه کننده به بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران
1395/8/25
-
۱۵ بار
۸
تأثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگیهای رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب
1395/8/25
-
۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه