این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


مهندسی بیوسیستم ایران، 1388، جلد ۴۰، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارایه طرح، ساخت و ارزیابی نشاکار گلدانی 1395/9/8 - Get XML Data ۶۲ بار
۲ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1395/9/8 - Get XML Data ۶۱ بار
۳ اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدول الاستیسیته هندوانه رقم کریمسون سوئیت 1395/9/8 - Get XML Data ۵۲ بار
۴ شبیه‌سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن 1395/9/8 - Get XML Data ۵۵ بار
۵ ارزیابی مزرعه‌ای دقیق کار سمبه‌ای با موزع صفحه‌ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت 1395/9/8 - Get XML Data ۶۷ بار
۶ ارائه طرح و ارزیابی مزرعه ای وسیله کمک جدا کننده در کمباین برای برداشت کلزا 1395/9/8 - Get XML Data ۵۳ بار
۷ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1395/9/8 - Get XML Data ۵۲ بار
۸ بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو 1395/9/8 - Get XML Data ۵۸ بار
۹ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1395/9/8 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۰ تعیین ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادله فوریه 1395/9/8 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۱ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1395/9/8 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۲ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1395/9/8 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۳ تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا 1395/9/8 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۴ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1397/2/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۵ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1397/2/18 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۶ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1397/2/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۷ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1397/2/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۸ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1397/2/18 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۹ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1397/9/19 - Get XML Data ۳۵ بار
۲۰ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1397/9/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۲۱ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1397/9/19 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۲ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1397/9/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۲۳ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1397/9/19 - Get XML Data ۳۴ بار
۲۴ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1398/3/6 - Get XML Data ۳۳ بار
۲۵ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1398/3/6 - Get XML Data ۲۹ بار
۲۶ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1398/3/6 - Get XML Data ۲۶ بار
۲۷ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1398/3/6 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۸ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1398/3/6 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۹ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1398/5/9 - Get XML Data ۱۵ بار
۳۰ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1398/5/9 - Get XML Data ۱۸ بار
۳۱ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1398/5/9 - Get XML Data ۲۱ بار
۳۲ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1398/5/9 - Get XML Data ۱۵ بار
۳۳ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1398/5/9 - Get XML Data ۱۷ بار
۳۴ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1401/12/1 - Get XML Data ۱۷ بار
۳۵ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1401/12/1 - Get XML Data ۱۸ بار
۳۶ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1401/12/1 - Get XML Data ۱۷ بار
۳۷ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1401/12/1 - Get XML Data ۱۸ بار
۳۸ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1401/12/1 - Get XML Data ۲۰ بار
۳۹ بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون 1402/9/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۴۰ ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر 1402/9/2 - Get XML Data ۱۷ بار
۴۱ مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخص‌سازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) 1402/9/2 - Get XML Data ۱۳ بار
۴۲ مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان 1402/9/2 - Get XML Data ۱۶ بار
۴۳ تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس 1402/9/2 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه