این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
مهندسی بیوسیستم ایران
، 1388، جلد ۴۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارایه طرح، ساخت و ارزیابی نشاکار گلدانی
1395/9/8
-
۶۲ بار
۲
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1395/9/8
-
۶۱ بار
۳
اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدول الاستیسیته هندوانه رقم کریمسون سوئیت
1395/9/8
-
۵۲ بار
۴
شبیهسازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن
1395/9/8
-
۵۵ بار
۵
ارزیابی مزرعهای دقیق کار سمبهای با موزع صفحهای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت
1395/9/8
-
۶۷ بار
۶
ارائه طرح و ارزیابی مزرعه ای وسیله کمک جدا کننده در کمباین برای برداشت کلزا
1395/9/8
-
۵۳ بار
۷
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1395/9/8
-
۵۲ بار
۸
بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو
1395/9/8
-
۵۸ بار
۹
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1395/9/8
-
۵۸ بار
۱۰
تعیین ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادله فوریه
1395/9/8
-
۶۶ بار
۱۱
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1395/9/8
-
۶۴ بار
۱۲
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1395/9/8
-
۵۷ بار
۱۳
تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا
1395/9/8
-
۵۰ بار
۱۴
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1397/2/18
-
۲۹ بار
۱۵
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1397/2/18
-
۲۸ بار
۱۶
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1397/2/18
-
۳۰ بار
۱۷
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1397/2/18
-
۴۲ بار
۱۸
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1397/2/18
-
۱۹ بار
۱۹
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1397/9/19
-
۳۵ بار
۲۰
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1397/9/19
-
۳۲ بار
۲۱
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1397/9/19
-
۳۷ بار
۲۲
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1397/9/19
-
۳۲ بار
۲۳
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1397/9/19
-
۳۴ بار
۲۴
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1398/3/6
-
۳۳ بار
۲۵
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1398/3/6
-
۲۹ بار
۲۶
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1398/3/6
-
۲۶ بار
۲۷
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1398/3/6
-
۱۵ بار
۲۸
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1398/3/6
-
۱۵ بار
۲۹
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1398/5/9
-
۱۵ بار
۳۰
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1398/5/9
-
۱۸ بار
۳۱
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1398/5/9
-
۲۱ بار
۳۲
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1398/5/9
-
۱۵ بار
۳۳
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1398/5/9
-
۱۷ بار
۳۴
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1401/12/1
-
۱۷ بار
۳۵
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1401/12/1
-
۱۸ بار
۳۶
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1401/12/1
-
۱۷ بار
۳۷
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1401/12/1
-
۱۸ بار
۳۸
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1401/12/1
-
۲۰ بار
۳۹
بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمیروغن در حرارت و زمانهای مختلف به همزدن خمیر حاصل از دانهی رقم روغنی زیتون
1402/9/2
-
۱۷ بار
۴۰
ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی مکانیزم کاهنده نوفه سکوی توزین با استفاده از مبدل نیروی جرم آزاد در سامانه سنجش عملکرد نیشکر
1402/9/2
-
۱۷ بار
۴۱
مکان یابی صنایع فرآوری محصولات باغی در استان کرمانشاه با استفاده از شاخصسازی ترکیبی و سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)
1402/9/2
-
۱۳ بار
۴۲
مقایسه روشهای مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان
1402/9/2
-
۱۶ بار
۴۳
تولید خمیرماهی کپور سرگنده (Hypopthalmichthys nobilis) و تعیین زمان ماندگاری آن در سردخانه ۱۸- درجه سلسیوس
1402/9/2
-
۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه