این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
فهرست مقالات
پژوهش های تولیدات دامی
، 1393، جلد ۵، شماره ۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
1395/9/9
-
۵۱ بار
۲
تاثیر تری متیل گلایسین و میزان پروتئین جیره بر غلظت الکترولیت ها و لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
1395/9/9
-
۵۶ بار
۳
اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
1395/9/9
-
۵۷ بار
۴
تأثیر عصاره الکلی کاسنی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
1395/9/9
-
۵۰ بار
۵
تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)
1395/9/9
-
۷۸ بار
۶
اثر سیلاژ شبدر ایرانی فرآوری شده با کربوهیدراتهای سهل الهضم و آنزیم بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، رفتار جویدن و افزایش وزن در گوسفند زل
1395/9/9
-
۷۰ بار
۷
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش
1395/9/9
-
۵۳ بار
۸
ارتباط چند شکلی ژن POU۱F۱ با صفات رشد و شیر در بز مهابادی
1395/9/9
-
۵۹ بار
۹
چند شکلی در اگزون ۱۷ ژن DGAT۱ و ارتباط آن با صفات تولید شیر در بزهای نژاد مهابادی با روش PCR-SSCP
1395/9/9
-
۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه