این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های علوم دامی، 1395، جلد ۲۶، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر استفاده از چربی مکمل در جیره فلاشینگ میش‌های لری بختیاری بر مجموع وزن بره از شیرگرفته 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۲ اثر استفاده ازمکمل سلنیوم آلی و معدنی همراه با ویتامینE بر بهبود ویژگی‌های فحلی در میش‌های قزل سیدرگذاری شده 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۳ تاثیر استفاده از ملاس و آب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ مقایسه نرخ آبستنی حاصل از روش‌های مختلف همزمانی فحلی و تخمک‌ریزی در گاومیش خوزستانی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۴ بار
۵ بررسی تطابق روش‌های تشخیص ارگانولپتیک و کشت میکروبی ورم پستان گاوی و آزمون آنتی‌بیوگرام در شیر گله‌های صنعتی و سنتی 1395/9/9 - Get XML Data ۳۷ بار
۶ تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۸ بار
۷ تأثیر فرآوری اکسیداتیو با آهک در راکتور فرآوری‏کننده، برگوارش‏پذیری برگ خشک خرما به روش برون‏تنی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۸ تاثیر جایگزینی بخشی از دانه غلات جیره با تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک و عملکرد تولیدی بزهای آمیخته خراسان جنوبی 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
۹ تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای ورمی‌کمپوست حاصل از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز 1395/9/9 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۰ ارزیابی کمی و ارتباط بین عناصر اصلی در آب شرب و شیر گاوداری‌های ارومیه 1395/9/9 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۱ تأثیرسطوح مختلف پودر بره موم برعملکردوسیستم ایمنی جوجه‌های بلدرچین در دوره‌ی رشد 1395/9/9 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ بررسی رابطه‌ی چندشکلی ژنDRB۲ با تعداد تخم انگل نماتودیروس در دستگاه گوارشی گوسفند نژاد قزل 1395/9/9 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۳ اثر برخی سازه‌های ژنتیکی و غیر ژنتیکی بر زنده‌مانی بره در گوسفندان نژاد بلوچی، ایرانبلک و زندی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۴ محاسبه نسبت بهینه پوشش ریسک برای نهاده ذرت وارداتی صنعت طیور ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۵ تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه