این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
فهرست مقالات
به زراعی کشاورزی
، 1393، جلد ۱۶، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری
1395/9/11
-
۵۶ بار
۲
تأثیر کمآبیاری و سطوح مختلف کود نیتروژن بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گیاه بادرنجبویه
1395/9/11
-
۵۱ بار
۳
شناسایی صفات مرتبط با تحمل به خشکی در ژنوتیپهای جو بومی مناطق گرم و خشک ایران
1395/9/11
-
۶۲ بار
۴
بررسی فاصله کاشت و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد و برخی صفات مورفولوژی نعناع فلفلی
1395/9/11
-
۷۱ بار
۵
واکنش ژنوتیپهای گندم نان با عادتهای گلدهی مختلف به تاریخ کاشت در اصفهان
1395/9/11
-
۵۷ بار
۶
تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا
1395/9/11
-
۵۱ بار
۷
ارزیابی صفات مورفوفیزیولوژی رقم های جو زراعی و وحشی در وضعیت تنش کمآبیاری
1395/9/11
-
۵۷ بار
۸
اثر فاصلۀ ردیف کاشت در رقابت پنبه با گاوپنبه بر رشد گیاه زراعی
1395/9/11
-
۵۶ بار
۹
تأثیر سیستمهای مختلف کوددهی بر خصوصیات تغذیهای و کیفی علوفهدارو (مطالعه موردی: کشت توأم یونجه چندساله و رازیانه)
1395/9/11
-
۶۱ بار
۱۰
تأثیر اسید سالیسیلیک بر سطوح پرولین، قندهای محلول و نشت یونی دو رقم زردآلو تحت تنش سرما
1395/9/11
-
۴۸ بار
۱۱
تأثیر تلقیح بذر با ازتوباکتر و سودوموناس و زمان مصرف کود نیتروژنه بر عملکرد، کارایی مصرف کود و سرعت پر شدن دانه آفتابگردان
1395/9/11
-
۶۹ بار
۱۲
اثر مقادیر مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی شمعدانی
1395/9/11
-
۴۶ بار
۱۳
بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا
1395/9/11
-
۵۸ بار
۱۴
تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی
1395/9/11
-
۶۰ بار
۱۵
تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی
1395/9/11
-
۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه