این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۲، شماره ۴۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر زمان یخ‌گذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۲ بار
۲ رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری 1395/9/28 - Get XML Data ۷۵ بار
۳ بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبه‌های انار در خشک‌کن ترکیبی خلأ – خورشیدی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۰ بار
۴ بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی 1395/9/28 - Get XML Data ۸۴ بار
۵ بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۵ بار
۶ اثر بسته‌بندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمه‌ای 1395/9/28 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی 1395/9/28 - Get XML Data ۸۰ بار
۸ تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال 1395/9/28 - Get XML Data ۱۲۹ بار
۹ بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۰ کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی 1395/9/28 - Get XML Data ۸۷ بار
۱۱ جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری‌های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۲ تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia) 1395/9/28 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۳ اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش 1395/9/28 - Get XML Data ۹۴ بار
۱۴ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته‌ی خرما 1395/9/28 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۵ بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب 1395/9/28 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۶ بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع 1395/9/28 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۷ بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب 1395/9/28 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۸ افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم 1395/9/28 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۹ مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی 1395/9/28 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۰ تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک 1395/9/28 - Get XML Data ۱۰۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه