این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
فهرست مقالات
تحقیقات دامپزشکی
، 1387، جلد ۶۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه مولکولی آلودگی به ویروس لکوز تحت گروه J در گلههای اجداد گوشتی در ایران
1395/10/2
-
۵۶ بار
۲
شناسایی کریپتوسپوریدیوم پارووم با روش PCR و تعیین الگوی پروتئینی وآنتی ژنهای ایمونوژنیک آن
1395/10/2
-
۴۸ بار
۳
مطالعه مقایسهای ابعاد غده پروستات در رادیوگرافی ساده، اورتروسیستوگرافی و کالبدگشایی در سگ
1395/10/2
-
۴۴ بار
۴
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1395/10/2
-
۴۷ بار
۵
تاثیر استفاده توام پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوز بر آلودگی تجربی کوکسیدیایی درجوجههای گوشتی
1395/10/2
-
۵۰ بار
۶
شناسایی اورنیتوباکتریوم رینو تراکئال به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)
1395/10/2
-
۴۳ بار
۷
مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس (Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
1395/10/2
-
۴۶ بار
۸
مطالعه اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه بر فلورمیکروبی رودههای کور جوجههای گوشتی
1395/10/2
-
۳۸ بار
۹
بررسی تنوع ژنوتیپی MHC(B-F) در طیور گوشتی آرین با استفاده از روش تنوع شکلی DNA تک رشته ای
1395/10/2
-
۴۲ بار
۱۰
کارآیی استفاده از پروژسترون یا GnRH روی عملکرد تولیدمثلی میش در خارج از فصل جفتگیری
1395/10/2
-
۴۸ بار
۱۱
تعیین فراوانی هیپرپاراتیروئیدیسم ثانویه تغذیهای در بچه گربهها و بررسی روش درمانی دارویی و تغذیهای
1395/10/2
-
۴۳ بار
۱۲
بررسی اثرات ضد میکروبی کیتوزان استخراج شده از پوسته سیست آرتمیا اورمیانا Artemia Urmiana() بر روی سوشهای میکروبی استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا منوسیتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی
1395/10/2
-
۴۶ بار
۱۳
بررسی مقایسهای تأثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای گوشت گاو و گوسفند
1395/10/2
-
۴۸ بار
۱۴
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1397/2/18
-
۲۹ بار
۱۵
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1397/9/19
-
۳۱ بار
۱۶
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1398/3/6
-
۳۰ بار
۱۷
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1398/5/9
-
۳۴ بار
۱۸
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1401/11/29
-
۳۴ بار
۱۹
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC۱۱۷۷۸ در سوپ جو تجارتی
1402/9/2
-
۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه