این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
فهرست مقالات
علوم دامی ایران
، 1395، جلد ۴۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی رقیق کننده های مختلف دست ساز منی برای بهبود کیفیت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد
1395/10/3
-
۴۹ بار
۲
تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگیهای بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجههای گوشتی
1395/10/3
-
۴۷ بار
۳
بهبود سامانه ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از تزریق درون تخممرغی ویتامینهای ۲۵(OH) D۳ و K۳
1395/10/3
-
۵۸ بار
۴
مقایسه رهیافت بیزی مرسوم و رهیافت بیزی تقریبی در برآورد مؤلفههای واریانس مدلهای حیوانی
1395/10/3
-
۵۱ بار
۵
همراهی همردیفهای ژن BoLA-DRB۳ با افزایش یاختههای تکهستهای خون محیطی در پاسخ به استافیلوکوکوس آرئوس
1395/10/3
-
۴۶ بار
۶
برآورد فراسنجهها و روند ژنتیکی صفت امتیاز یاختههای بدنی با استفاده از رکوردهای روز آزمون گاوهای هلشتاین ایران
1395/10/3
-
۶۲ بار
۷
تعیین جایگاههای تحت انتخاب مثبت در نژادهای گوسفند ایرانی بلوچی و زل
1395/10/3
-
۴۴ بار
۸
ارزیابی متیونین گیاهی بهعنوان جایگزین DL- متیونین و تأثیر آن بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی
1395/10/3
-
۴۴ بار
۹
تحلیل فنوتیپی رخداد سقط در گاوهای هلشتاین ایران
1395/10/3
-
۴۴ بار
۱۰
تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیتهای خونی برههای پرواری فراهانی
1395/10/3
-
۵۱ بار
۱۱
اثر کربوهیدرات غیر نشاستهای جیرههای مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژنهای انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجههای گوشتی
1395/10/3
-
۵۰ بار
۱۲
تأثیر مکمل بستر بنتونیت سدیم و تراکم گله بر عملکرد جوجههای گوشتی و کیفیت بستر در تابستان
1395/10/3
-
۴۱ بار
۱۳
ارزیابی ژنتیکی صفت بقاء در گوسفند بلوچی با روش نمونهبرداری گیبس
1395/10/3
-
۵۰ بار
۱۴
تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
1395/10/3
-
۶۰ بار
۱۵
ویژگیهای فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخشهای پروتئینی تفالههای چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدولهای سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
1396/1/18
-
۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه