این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم دامی ایران، 1395، جلد ۴۷، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی رقیق کننده های مختلف دست ساز منی برای بهبود کیفیت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد 1395/10/3 - Get XML Data ۴۹ بار
۲ تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی 1395/10/3 - Get XML Data ۴۷ بار
۳ بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D۳ و K۳ 1395/10/3 - Get XML Data ۵۸ بار
۴ مقایسه رهیافت بیزی مرسوم و رهیافت بیزی تقریبی در برآورد مؤلفه‌های واریانس مدل‌های حیوانی 1395/10/3 - Get XML Data ۵۱ بار
۵ همراهی همردیف‌های ژن BoLA-DRB۳ با افزایش یاخته‌های تک‌هسته‌ای خون محیطی در پاسخ به استافیلوکوکوس آرئوس 1395/10/3 - Get XML Data ۴۶ بار
۶ برآورد فراسنجه‌‌ها و روند ژنتیکی صفت امتیاز یاخته‌های بدنی با استفاده از رکورد‌های روز ‌آزمون گاو‌های هلشتاین ایران 1395/10/3 - Get XML Data ۶۲ بار
۷ تعیین جایگاه‌های تحت انتخاب مثبت در نژادهای گوسفند ایرانی بلوچی و زل 1395/10/3 - Get XML Data ۴۴ بار
۸ ارزیابی متیونین گیاهی به‌عنوان جایگزین DL- متیونین و تأثیر آن بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی 1395/10/3 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ تحلیل فنوتیپی رخداد سقط در گاوهای هلشتاین ایران 1395/10/3 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۰ تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری فراهانی 1395/10/3 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۱ اثر کربوهیدرات غیر نشاسته‌ای جیره‌های مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژن‌های انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی 1395/10/3 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۲ تأثیر مکمل‌ بستر بنتونیت سدیم و تراکم گله بر عملکرد جوجه‌های گوشتی و کیفیت بستر در تابستان 1395/10/3 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۳ ارزیابی ژنتیکی صفت بقاء در گوسفند بلوچی با روش نمونه‌برداری گیبس 1395/10/3 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۴ تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی 1395/10/3 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۵ ویژگی‌های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخش‌های پروتئینی تفاله‌های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول‌های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل 1396/1/18 - Get XML Data ۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه