این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1395، جلد ۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Editorial board
1396/7/24
-
۲۰ بار
۲
Inhibitory Effect of Echinophora platyloba Essential Oil on Aspergillus flavus in Culture Media and Cheese
1395/10/5
-
۲۵ بار
۳
DNA Extraction from Beef Harboring Sarcocystis spp.: Comparison of Three Different Analytical Methods
1395/10/5
-
۳۰ بار
۴
Antioxidant and Antifungal Activities of Essential Oils of Origanum vulgare ssp. gracile Flowers and Leaves from Iran
1395/10/5
-
۲۵ بار
۵
Comparing the Activity and Thermal Inactivation Behavior of Lactope-roxidase in Iranian Cow and Buffalo Milk and Whey
1395/10/5
-
۲۸ بار
۶
Molecular Epidemiology and Antimicrobial Resistance of Salmonella spp. Isolated from Resident Patients in Mazandaran Province, Northern Iran
1395/10/5
-
۲۹ بار
۷
Toxicological Effects of 30-Day Intake of Malathion on the Male Reproductive System of Wistar Rats
1395/10/5
-
۲۱ بار
۸
Corrigendum
1395/10/5
-
۱۹ بار
۹
Corrigendum to “Comparative Evaluation of Phytochemical, Antioxidant, and Antibacterial Properties from the Essential Oils of Four Commonly Consuming Plants in Iran” [Journal of Food Quality and Hazards Control 3 (2016) 107-113]
1396/1/17
-
۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه