این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


Journal of Food Quality and Hazards Control، 1395، جلد ۳، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Editorial board 1396/7/24 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ Inhibitory Effect of Echinophora platyloba Essential Oil on Aspergillus flavus in Culture Media and Cheese 1395/10/5 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ DNA Extraction from Beef Harboring Sarcocystis spp.: Comparison of Three Different Analytical Methods 1395/10/5 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ Antioxidant and Antifungal Activities of Essential Oils of Origanum vulgare ssp. gracile Flowers and Leaves from Iran 1395/10/5 - Get XML Data ۲۵ بار
۵ Comparing the Activity and Thermal Inactivation Behavior of Lactope-roxidase in Iranian Cow and Buffalo Milk and Whey 1395/10/5 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ Molecular Epidemiology and Antimicrobial Resistance of Salmonella spp. Isolated from Resident Patients in Mazandaran Province, Northern Iran 1395/10/5 - Get XML Data ۲۹ بار
۷ Toxicological Effects of 30-Day Intake of Malathion on the Male Reproductive System of Wistar Rats 1395/10/5 - Get XML Data ۲۱ بار
۸ Corrigendum 1395/10/5 - Get XML Data ۱۹ بار
۹ Corrigendum to “Comparative Evaluation of Phytochemical, Antioxidant, and Antibacterial Properties from the Essential Oils of Four Commonly Consuming Plants in Iran” [Journal of Food Quality and Hazards Control 3 (2016) 107-113] 1396/1/17 - Get XML Data ۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه