این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب
1396/1/22
-
۷۰ بار
۲
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی
1396/1/22
-
۷۰ بار
۳
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن
1396/1/22
-
۷۸ بار
۴
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL
1396/1/22
-
۷۵ بار
۵
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی
1396/1/22
-
۷۱ بار
۶
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
1396/1/22
-
۶۹ بار
۷
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی
1396/1/22
-
۷۵ بار
۸
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی
1396/1/22
-
۷۲ بار
۹
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی
1396/1/22
-
۸۲ بار
۱۰
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن
1396/1/22
-
۷۱ بار
۱۱
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
1396/1/22
-
۷۰ بار
۱۲
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
1396/1/22
-
۷۸ بار
۱۳
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی
1396/1/22
-
۷۰ بار
۱۴
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی
1396/1/22
-
۷۲ بار
۱۵
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
1396/1/22
-
۷۳ بار
۱۶
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
1396/1/22
-
۶۸ بار
۱۷
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰)
1396/1/22
-
۷۶ بار
۱۸
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی
1396/1/22
-
۷۱ بار
۱۹
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ
1396/7/25
-
۴۵ بار
۲۰
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما
1396/1/22
-
۸۶ بار
۲۱
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
1396/7/25
-
۵۹ بار
۲۲
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی
1396/1/22
-
۶۷ بار
۲۳
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)
1396/1/22
-
۶۳ بار
۲۴
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید
1396/1/22
-
۸۰ بار
۲۵
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز
1396/1/22
-
۸۸ بار
۲۶
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری
1396/1/22
-
۷۴ بار
۲۷
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر
1396/1/22
-
۷۶ بار
۲۸
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب
1396/1/22
-
۶۹ بار
۲۹
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست
1396/1/22
-
۷۹ بار
۳۰
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای
1396/1/22
-
۷۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه