فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1395، جلد ۸، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی | 1396/1/18 | - | ۲۲ بار | ||
| ۲ | پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی | 1396/1/18 | - | ۳۹ بار | ||
| ۳ | مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ | 1396/1/18 | - | ۴۶ بار | ||
| ۴ | بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی | 1396/1/18 | - | ۳۹ بار | ||
| ۵ | خواص ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخصهای باکتریایی | 1396/1/18 | - | ۲۹ بار | ||
| ۶ | بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان | 1396/1/18 | - | ۳۳ بار | ||
| ۷ | بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی | 1396/1/18 | - | ۳۷ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||