این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
فهرست مقالات
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، 1393، جلد ۳۰، شماره ۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر سطوح مختلف عصاره یوکا و آنتیبیوتیک بر بعضی از عملکردهای سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در جوجههای گوشتی
1396/1/23
-
۵۸ بار
۲
تأثیر سطوح آبیاری، نیتروژن و تراکم بوته بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و بازدهی مصرف آب در شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)
1396/1/23
-
۳۹ بار
۳
بررسی برخی خصوصیات بومشناختی، ریختی و میزان اسانس بومادران هزاربرگ (Achillea millefolium L.) در منطقه آذربایجانشرقی
1396/1/23
-
۴۷ بار
۴
تأثیر سیستمهای مختلف تغذیهای بر عملکرد اندام هوایی و اسانس گیاه دارویی آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)
1396/1/23
-
۵۱ بار
۵
تأثیر مثبت الیسیتورهای عصاره مخمر و مس بر محتوای رزمارینیک اسید در گیاه بادرنجبویه (Melissa offisinalis L.)
1396/1/23
-
۴۷ بار
۶
بررسی فیتوشیمیایی عصاره کلروفرمی گیاه Salvia persepolitana Boiss.
1396/1/23
-
۳۶ بار
۷
بررسی اثر تنش شوری بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک و خواص ضدباکتریایی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)
1396/1/23
-
۵۶ بار
۸
مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس اندامهای رویشی و زایشی گیاه وشا (Dorema ammomiacum D. Don.) منطقه شهسواران کاشان
1396/1/23
-
۶۲ بار
۹
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1396/1/23
-
۵۲ بار
۱۰
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1397/2/18
-
۳۶ بار
۱۱
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1397/9/19
-
۲۸ بار
۱۲
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1398/3/6
-
۳۳ بار
۱۳
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1398/5/9
-
۱۸ بار
۱۴
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1401/11/29
-
۱۶ بار
۱۵
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف
1402/9/2
-
۱۷ بار
۱۶
اثرات کنهکشی اسانسهای آویشن شیرازی، باریجه و مرزه روی کنه تارتن دولکهای (Acari: Tetranychidae) (Tetranychus urticae Koch)
1396/1/23
-
۴۲ بار
۱۷
اثر اینولین استخراجی از منابع گیاهی متفاوت بر مقاومت به شرایط اسید معدی در دوگونه لاکتوباسیلوس
1396/1/23
-
۵۴ بار
۱۸
کاربرد اسانس اکالیپتوس (Eucalyptus globulus Labill) برای کنترل شپشهآرد (Tribolium confusum Jacquelin du Val)
1396/1/23
-
۴۰ بار
۱۹
خواص ضدلیستریایی اسانس نعناع در مقادیر مختلف دما، pH و نمک
1396/1/23
-
۴۹ بار
۲۰
اثر محلولپاشی محرکهای زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گیاه اسفرزه (Plantago psyllium L.)
1396/1/23
-
۴۵ بار
۲۱
اثر مقایسهای ژل آلوئهورا و پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار تجاری
1396/1/23
-
۵۲ بار
۲۲
تعیین میزان کاروتنوئیدها و لیکوپن میوه گیاه دارویی نسترن کوهی (Rosa canina L.) در رویشگاههای مختلف ایران
1396/1/23
-
۳۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه