این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
1396/1/29
-
۷۴ بار
۲
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
1396/7/25
-
۷۸ بار
۳
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
1396/1/29
-
۶۳ بار
۴
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
1396/1/29
-
۷۴ بار
۵
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
1397/2/18
-
۵۲ بار
۶
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
1396/1/29
-
۷۸ بار
۷
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
1397/2/18
-
۵۱ بار
۸
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن ۱۶S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آن
1396/7/25
-
۱۰۲ بار
۹
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
1396/1/29
-
۱۳۰ بار
۱۰
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM۱ در ماست
1396/7/25
-
۷۳ بار
۱۱
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1396/7/25
-
۶۶ بار
۱۲
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
1396/7/25
-
۱۴۷ بار
۱۳
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
1396/7/25
-
۱۰۲ بار
۱۴
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
1396/7/25
-
۱۰۶ بار
۱۵
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
1396/7/25
-
۹۱ بار
۱۶
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
1397/2/18
-
۵۲ بار
۱۷
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
1404/7/3
-
۴ بار
۱۸
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
1396/7/25
-
۱۰۲ بار
۱۹
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
1396/7/25
-
۱۱۶ بار
۲۰
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
1396/7/25
-
۶۶ بار
۲۱
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
1396/7/25
-
۹۸ بار
۲۲
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
1396/7/25
-
۸۵ بار
۲۳
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
1396/7/25
-
۶۶ بار
۲۴
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS۲)
1396/7/25
-
۱۲۸ بار
۲۵
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۶۱ بار
۲۶
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
1396/7/25
-
۱۰۶ بار
۲۷
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
1396/7/25
-
۸۷ بار
۲۸
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
1396/7/25
-
۱۱۳ بار
۲۹
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx۱ و stx۲ ) در اشرشیا کلیO۱۵۷ H۷با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
1396/7/25
-
۱۲۰ بار
۳۰
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
1396/7/25
-
۶۷ بار
۳۱
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
1396/7/25
-
۶۸ بار
۳۲
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
1396/7/25
-
۷۸ بار
۳۳
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی
1396/7/25
-
۶۲ بار
۳۴
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
1396/7/25
-
۱۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه