این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
علوم باغبانی
، 1395، جلد ۳۰، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر بسترهای کشت بر رشد و نمو و پاجوشدهی پاندانوس
1396/2/8
-
۵۴ بار
۲
اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل
1396/2/8
-
۲۶ بار
۳
اثر ورمیکمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus officinalis L)
1396/2/8
-
۳۳ بار
۴
بررسی نقش حفاظتی نیتریک اکسید در کاهش صدمات ناشی از تنش شوری در گیاه همیشه بهار (L. cv. Gitan Orange (Calendula officinalis
1396/2/8
-
۴۷ بار
۵
بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی
1396/2/8
-
۲۶ بار
۶
تأثیر محلولپاشی پتاسیم در کاهش اثرات مضر شوری در گیاه اسفناج (.Spinacia oleraceae L )
1396/2/8
-
۳۱ بار
۷
اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات ظاهری، کمی و کیفی اسانس در گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia Miller)
1396/2/8
-
۲۵ بار
۸
مقایسه قندها، ترکیبات مختلف، اسیدهای آلی و ترکیبات فنولی ارقام خرمای شاهانی، پیارم و دیری
1396/2/8
-
۳۴ بار
۹
اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعهای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)
1396/2/8
-
۵۱ بار
۱۰
بررسی اثر دیاکسیدکربن بر روی صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون تلخ (.Melia azedarach Linn) در شرایط گلخانه
1396/2/8
-
۲۷ بار
۱۱
تأثیر محلولپاشی نانوکلات و سولفات روی بر میزان جذب عنصر روی، شاخصها و رنگیزههای فتوسنتزی ریحان مقدس (Ocimum sanctum)
1396/2/8
-
۲۹ بار
۱۲
بررسی اثر کاربرد کود شیمیایی نیترات پتاسیم و کود زیستی آزوسپیریلیوم بر رشد و درصد گلدهی گل مریم رقم دابل
1396/2/8
-
۲۸ بار
۱۳
بررسی اثرات پاکلوبوترازول بر افزایش تحمل به شوری در پایه رویشی هیبرید هلو- بادام (GF۶۷۷)
1396/2/8
-
۳۵ بار
۱۴
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتریهای غذا زاد
1396/2/8
-
۳۵ بار
۱۵
بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی تودههای هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb) بومی ایران
1396/2/8
-
۲۹ بار
۱۶
بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia citriodora Kunth)
1396/2/8
-
۴۳ بار
۱۷
بررسی اثر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپهای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum)
1396/2/8
-
۲۴ بار
۱۸
نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس
1396/2/8
-
۳۷ بار
۱۹
اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن در مدیریت رشد چمن مخلوط
1396/2/8
-
۳۱ بار
۲۰
اثر پاکلوبوترازول بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و تبادلات گازی گلابی در شرایط رژیمهای مختلف آبیاری
1396/2/8
-
۲۶ بار
۲۱
بررسی اثر محلولپاشی جیبرلیک اسید تحت شرایط کمآبیاری بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و انبارمانی میوه انار (رقم شهوار)
1396/2/8
-
۴۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه