این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
علوم باغبانی
، 1392، جلد ۲۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوههای متفاوت برداشت دستی
1396/2/8
-
۴۸ بار
۲
مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک
1396/2/8
-
۳۰ بار
۳
اثرات دیاکسیدکربن و رژیمهای نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانهای
1396/2/8
-
۴۶ بار
۴
ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot)
1396/2/8
-
۳۶ بار
۵
بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد
1396/2/8
-
۲۵ بار
۶
ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه
1396/2/8
-
۲۹ بار
۷
بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)
1396/2/8
-
۲۹ بار
۸
ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو
1396/2/8
-
۳۰ بار
۹
اثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان
1396/2/8
-
۳۰ بار
۱۰
تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ)
1396/2/8
-
۳۸ بار
۱۱
بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"
1396/2/8
-
۳۱ بار
۱۲
امکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار
1396/2/8
-
۳۵ بار
۱۳
تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم
1396/2/8
-
۳۰ بار
۱۴
بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای
1396/2/8
-
۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه