این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم باغبانی، 1388، جلد ۲۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر محلول پاشی برخی از عناصر غذایی بر خصوصیات کمی، کیفی و سال آوری درختان پسته 1396/2/8 - Get XML Data ۳۲ بار
۲ بررسی تغییرات کمی و کیفی اسیدهای چرب بذر نسترن کوهی (Rosa canina L.) 1396/2/8 - Get XML Data ۳۰ بار
۳ اثر غلظت‌ و روش‌ استفاده از پاکلوبوترازول بر رشد رویشی و زایشی توت فرنگی 1396/2/8 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ ارزیابی پتانسیل های زینتی پنج گونه وحشی بومادران (Achillea)، 1396/2/8 - Get XML Data ۴۶ بار
۵ اثر تراکم گیاه و الگوی کاشت بر رشد و خصوصیات گل گلایول 1396/2/8 - Get XML Data ۳۰ بار
۶ تأثیر استفاده از زئولیت خام ‌و زئولیت غنی شده با NH۴ بر عملکرد و کیفیت 1396/2/8 - Get XML Data ۲۹ بار
۷ تأثیر رژیم آبیاری و تراکم بوته بر ویژگی های کمی و کیفی پیاز (Allium cepa L.) در اصفهان 1396/2/8 - Get XML Data ۳۱ بار
۸ بررسی هورمون‌های جیبرلین، بنزیل آدنین و زآتین و درجه حرارت بر شکست خواب ریزغده سیب زمینی 1396/2/8 - Get XML Data ۳۵ بار
۹ بررسی تغییرات بیوشیمیایی و پوسیدگی خاکستری در انگور رقم شاهرودی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته 1396/2/8 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۰ بررسی تأثیرات چند ماده شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم خیاری 1396/2/8 - Get XML Data ۳۳ بار
۱۱ بررسی تأثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین(Citrus limetta L.) 1396/2/8 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۲ اثرات غلظت و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک بر کاهش درصد ترک خوردگی پوسته سبز پسته 1396/2/8 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۳ تاثیر فصل کاشت و تراکم گیاهی بر صفات رشد و عملکرد کمی و کیفی گیاه بابونه (Matricaria chamomilla) 1396/2/8 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۴ رفع کمبود روی و افزایش عملکرد انگور عسکری(Vitis vinifera L.) به روش تزریق سولفات روی در تنه 1396/2/8 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۵ ارزیابی مرفولوژیکی تعدادی از گونه های بابونه در دو جنس آنتمیس و ماتریکاریا در ایران 1396/2/8 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۶ اثرات تنش شوری و پایه بر رشد، شدت فتوسنتز، غلظت عناصر غذایی و سدیم درخت بادام 1396/2/8 - Get XML Data ۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه