این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
1396/4/18
-
۹۵ بار
۲
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
1396/4/18
-
۱۶۸ بار
۳
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
1396/7/25
-
۷۶ بار
۴
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
1396/7/25
-
۸۸ بار
۵
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۸۵ بار
۶
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
1396/7/25
-
۶۶ بار
۷
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
1396/7/25
-
۵۷ بار
۸
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۱۲۰ بار
۹
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
1396/7/25
-
۶۱ بار
۱۰
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
1396/7/25
-
۹۶ بار
۱۱
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
1396/7/25
-
۶۶ بار
۱۲
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
1396/7/25
-
۹۹ بار
۱۳
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
1396/7/25
-
۶۳ بار
۱۴
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
1396/7/25
-
۹۱ بار
۱۵
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۶۵ بار
۱۶
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
1396/7/25
-
۷۲ بار
۱۷
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
1396/7/25
-
۱۰۴ بار
۱۸
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
1396/7/25
-
۶۹ بار
۱۹
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
1396/7/25
-
۹۹ بار
۲۰
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
1396/7/25
-
۹۶ بار
۲۱
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
1397/2/18
-
۶۲ بار
۲۲
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۱۰۷ بار
۲۳
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
1396/7/25
-
۹۴ بار
۲۴
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
1396/7/25
-
۶۱ بار
۲۵
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
1396/7/25
-
۶۹ بار
۲۶
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
1396/7/25
-
۶۱ بار
۲۷
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
1396/7/25
-
۱۰۱ بار
۲۸
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
1396/7/25
-
۱۱۴ بار
۲۹
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
1396/7/25
-
۱۰۶ بار
۳۰
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
1396/7/25
-
۶۳ بار
۳۱
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
1396/7/25
-
۵۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه