این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
1396/6/19
-
۲۳۶ بار
۲
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
1396/6/19
-
۱۸۳ بار
۳
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
1396/6/19
-
۹۶ بار
۴
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
1396/7/25
-
۷۳ بار
۵
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
1396/7/25
-
۷۲ بار
۶
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
1396/7/25
-
۹۷ بار
۷
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
1396/7/25
-
۹۰ بار
۸
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
1396/7/25
-
۱۰۱ بار
۹
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
1396/7/25
-
۹۱ بار
۱۰
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
1396/7/25
-
۶۴ بار
۱۱
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
1396/7/25
-
۶۵ بار
۱۲
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
1396/7/25
-
۷۳ بار
۱۳
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
1396/7/25
-
۸۱ بار
۱۴
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
1396/7/25
-
۹۱ بار
۱۵
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
1396/7/25
-
۹۲ بار
۱۶
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
1396/7/25
-
۸۱ بار
۱۷
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
1396/7/25
-
۷۰ بار
۱۸
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
1396/7/25
-
۸۳ بار
۱۹
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
1396/7/25
-
۱۰۱ بار
۲۰
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
1396/7/25
-
۶۶ بار
۲۱
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
1396/7/25
-
۱۰۴ بار
۲۲
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
1396/7/25
-
۱۱۰ بار
۲۳
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
1396/7/25
-
۶۱ بار
۲۴
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
1396/7/25
-
۱۰۴ بار
۲۵
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۵۷ بار
۲۶
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
1396/7/25
-
۷۳ بار
۲۷
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
1396/7/25
-
۷۱ بار
۲۸
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
1396/7/25
-
۸۸ بار
۲۹
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
1396/7/25
-
۸۷ بار
۳۰
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
1396/7/25
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه