این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۵، شماره ۷۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی 1396/7/18 - Get XML Data ۷۴ بار
۲ بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته 1396/7/25 - Get XML Data ۸۱ بار
۳ اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۹ بار
۴ بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت 1396/7/25 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز 1396/7/25 - Get XML Data ۵۸ بار
۶ تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به 1396/7/25 - Get XML Data ۵۶ بار
۷ بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم 1396/7/25 - Get XML Data ۵۶ بار
۸ بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم 1396/12/1 - Get XML Data ۵۱ بار
۹ بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم 1396/12/4 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۰ بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ 1396/7/25 - Get XML Data ۸۹ بار
۱۱ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا 1396/7/25 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۲ مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج 1396/7/25 - Get XML Data ۵۴ بار
۱۳ مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته 1396/7/25 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۴ بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی 1396/7/25 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۵ اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری 1396/7/25 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۶ تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما 1396/8/12 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۷ مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران 1396/8/12 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۸ اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه 1396/8/12 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۹ اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout) 1396/8/12 - Get XML Data ۸۴ بار
۲۰ اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout) 1396/12/1 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۱ اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout) 1396/12/4 - Get XML Data ۶۲ بار
۲۲ تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن 1396/8/12 - Get XML Data ۹۳ بار
۲۳ جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها 1396/8/12 - Get XML Data ۶۳ بار
۲۴ جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها 1396/12/1 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۵ جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها 1396/12/4 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۶ جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها 1396/12/29 - Get XML Data ۶۸ بار
۲۷ بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر) 1396/8/12 - Get XML Data ۷۱ بار
۲۸ تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی 1396/8/12 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۹ طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده 1396/10/12 - Get XML Data ۸۳ بار
۳۰ ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب 1396/8/12 - Get XML Data ۷۱ بار
۳۱ بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان 1396/8/12 - Get XML Data ۵۷ بار
۳۲ بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM) 1396/8/12 - Get XML Data ۷۴ بار
۳۳ بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط 1396/8/12 - Get XML Data ۶۹ بار
۳۴ تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1396/8/12 - Get XML Data ۸۱ بار
۳۵ تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل 1396/8/12 - Get XML Data ۷۱ بار
۳۶ شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی 1396/8/12 - Get XML Data ۵۵ بار
۳۷ تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز 1396/8/12 - Get XML Data ۵۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه