این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1396، جلد ۹، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی 1396/7/18 - Get XML Data ۴۱ بار
۲ تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب 1396/7/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۳ تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن 1396/7/18 - Get XML Data ۲۷ بار
۴ مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) 1396/7/18 - Get XML Data ۴۵ بار
۵ بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط 1396/7/18 - Get XML Data ۵۲ بار
۶ درون‌پوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال 1396/7/18 - Get XML Data ۴۳ بار
۷ مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی 1396/7/18 - Get XML Data ۵۷ بار
۸ اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات 1396/7/18 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه