این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1396، جلد ۹، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی
1396/7/18
-
۴۱ بار
۲
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب
1396/7/18
-
۳۲ بار
۳
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن
1396/7/18
-
۲۷ بار
۴
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)
1396/7/18
-
۴۵ بار
۵
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط
1396/7/18
-
۵۲ بار
۶
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال
1396/7/18
-
۴۳ بار
۷
مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی
1396/7/18
-
۵۷ بار
۸
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات
1396/7/18
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه