این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیمشده سورگوم
1396/8/11
-
۷۶ بار
۲
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم
1396/9/5
-
۶۵ بار
۳
تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونههای گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلیمراز زمان واقعی
1396/9/5
-
۹۱ بار
۴
بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
1396/9/5
-
۵۷ بار
۵
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال
1396/9/13
-
۶۴ بار
۶
تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی
1396/9/5
-
۶۷ بار
۷
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
1396/9/5
-
۷۳ بار
۸
مدلسازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج
1396/9/13
-
۹۱ بار
۹
بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ عربی بر ویژگیهایخمیر و نان بربری
1396/9/5
-
۸۰ بار
۱۰
تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه
1396/9/5
-
۷۵ بار
۱۱
تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیرهای خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل
1396/9/5
-
۶۴ بار
۱۲
بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین
1396/9/5
-
۷۱ بار
۱۳
بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب
1396/9/5
-
۶۵ بار
۱۴
ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی
1396/9/5
-
۶۱ بار
۱۵
انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو
1396/9/5
-
۵۸ بار
۱۶
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
1396/9/5
-
۹۱ بار
۱۷
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/9/5
-
۸۳ بار
۱۸
عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei
1396/9/5
-
۸۳ بار
۱۹
تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو
1396/9/5
-
۷۴ بار
۲۰
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
1396/9/5
-
۶۳ بار
۲۱
تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
1396/9/5
-
۷۰ بار
۲۲
ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
1396/9/5
-
۵۹ بار
۲۳
ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی
1396/9/5
-
۷۰ بار
۲۴
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
1396/9/5
-
۷۰ بار
۲۵
تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت
1396/9/5
-
۶۵ بار
۲۶
تأثیر امواج فراصوت و آنزیمبری روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
1396/9/5
-
۵۳ بار
۲۷
بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی
1396/9/5
-
۷۹ بار
۲۸
بررسی امکان تولید کباب لقمه غنیسازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول
1396/10/17
-
۶۵ بار
۲۹
تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال
1396/9/13
-
۸۵ بار
۳۰
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
1396/10/12
-
۸۷ بار
۳۱
بهکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
1396/9/13
-
۷۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه