این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیمشده سورگوم 1396/8/11 - Get XML Data ۷۶ بار
۲ تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم 1396/9/5 - Get XML Data ۶۵ بار
۳ تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونه‌های گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی 1396/9/5 - Get XML Data ۹۱ بار
۴ بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا 1396/9/5 - Get XML Data ۵۷ بار
۵ تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال 1396/9/13 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی 1396/9/5 - Get XML Data ۶۷ بار
۷ تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز 1396/9/5 - Get XML Data ۷۳ بار
۸ مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج 1396/9/13 - Get XML Data ۹۱ بار
۹ بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری 1396/9/5 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۰ تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه 1396/9/5 - Get XML Data ۷۵ بار
۱۱ تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیر‌های خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل 1396/9/5 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۲ بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین 1396/9/5 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۳ بررسی تاثیر پیش‌تیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشک‌کردن لایه‌های سیب 1396/9/5 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۴ ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی 1396/9/5 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۵ انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو 1396/9/5 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۶ بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن 1396/9/5 - Get XML Data ۹۱ بار
۱۷ بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/9/5 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۸ عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei 1396/9/5 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۹ تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو 1396/9/5 - Get XML Data ۷۴ بار
۲۰ بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ 1396/9/5 - Get XML Data ۶۳ بار
۲۱ تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک 1396/9/5 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۲ ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو 1396/9/5 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۳ ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی 1396/9/5 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۴ بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند 1396/9/5 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۵ تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت 1396/9/5 - Get XML Data ۶۵ بار
۲۶ تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن 1396/9/5 - Get XML Data ۵۳ بار
۲۷ بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی 1396/9/5 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۸ بررسی امکان تولید کباب لقمه غنی‌سازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول 1396/10/17 - Get XML Data ۶۵ بار
۲۹ تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال 1396/9/13 - Get XML Data ۸۵ بار
۳۰ بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی 1396/10/12 - Get XML Data ۸۷ بار
۳۱ به‌کارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کم‌چرب 1396/9/13 - Get XML Data ۷۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه