این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


به زراعی کشاورزی، 1396، جلد ۱۹، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی پاسخ‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه کاهو در تلقیح با قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری 1396/9/27 - Get XML Data ۵۵ بار
۲ مطالعه اثر محلول‌پاشی نانو کلات آهن بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکرد گل ژنوتیپ‌های بابونه تحت تنش خشکی 1396/9/27 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار 1396/9/27 - Get XML Data ۴۷ بار
۴ اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران 1396/9/27 - Get XML Data ۳۸ بار
۵ مطالعه مزیت کشت مخلوط روی ردیف یولاف و ماشک گل‌خوشه‌ای در اهواز 1396/9/27 - Get XML Data ۴۱ بار
۶ تاثیر جدایه‌های برتر سودوموناس فلورسنت به عنوان یک کود بیولوژیک مناسب بر رشد و تغذیه گیاه ذرت 1396/9/27 - Get XML Data ۴۶ بار
۷ اثر سدیم نیتروپروساید بر تحمل به خشکی چچم چندساله در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه دانهال 1396/9/27 - Get XML Data ۷۲ بار
۸ کمّی سازی نمو برگ در ارقام مختلف گندم: II- تولید و زوال برگ در بوته در شرایط مزرعه 1396/9/27 - Get XML Data ۵۸ بار
۹ مطالعه تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاج‌خروس زراعی 1396/9/27 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۰ تأثیر همزیستی با گونه های قارچ میکوریزا و شبه میکوریزا بر بهره‌وری آّب ذرت در سطوح مختلف آبیاری و فسفر در شرایط مختلف اقلیمی در استان مازندران 1396/9/27 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۱ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1396/9/27 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۲ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1396/10/29 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۳ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1396/12/4 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۴ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1396/12/10 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۵ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1396/12/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۶ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1397/9/19 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۷ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1398/3/6 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۸ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1398/5/9 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۹ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1401/11/29 - Get XML Data ۲۶ بار
۲۰ تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی 1402/9/2 - Get XML Data ۲۱ بار
۲۱ اثر رژیم‌های آبیاری و کاربرد اسیدهیومیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی خرفه در شرایط گلخانه 1396/9/27 - Get XML Data ۵۳ بار
۲۲ مطالعه خصوصیات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تاثیر کاربرد سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش کم آبی 1396/9/27 - Get XML Data ۵۸ بار
۲۳ اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کم‌آبی 1396/9/27 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۴ تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی خصوصیات کمی وکیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستم‌های کشت پرنهاده و کم‌نهاده 1396/9/27 - Get XML Data ۱۶۴ بار
۲۵ بررسی اثر محلول پاشی نانوذرات دی‌اکسید‌تیتانیوم بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ های مختلف زیره ‌‌سبز در تنش خشکی 1396/9/27 - Get XML Data ۶۱ بار
۲۶ اثر کودهای زیستی و اسید‌سالیسیلیک بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی اکلیل‌کوهی تحت رژیم‌های کم‌آبی 1396/9/27 - Get XML Data ۵۴ بار
۲۷ تعیین مناسب‌ترین الگو برای کشت دومنظوره علوفه و بذر یونجه براساس ارزش اقتصادی در منطقه زنجان 1396/9/27 - Get XML Data ۷۶ بار
۲۸ مطالعه‌ی مزرعه‌ای و میکروسکوپی خود و دگرناسازگاری دو اکوتیپ‌ ارزشمند گل‌محمدی 1396/9/27 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۹ تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا 1396/9/27 - Get XML Data ۴۷ بار
۳۰ برهمکنش کیتوزان و زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ تحت تنش کم‌آبی 1396/9/27 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه