این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
فهرست مقالات
به زراعی کشاورزی
، 1396، جلد ۱۹، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی پاسخهای مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه کاهو در تلقیح با قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری
1396/9/27
-
۵۵ بار
۲
مطالعه اثر محلولپاشی نانو کلات آهن بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و عملکرد گل ژنوتیپهای بابونه تحت تنش خشکی
1396/9/27
-
۶۴ بار
۳
اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار
1396/9/27
-
۴۷ بار
۴
اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی تودههای خربزه بومی ایران
1396/9/27
-
۳۸ بار
۵
مطالعه مزیت کشت مخلوط روی ردیف یولاف و ماشک گلخوشهای در اهواز
1396/9/27
-
۴۱ بار
۶
تاثیر جدایههای برتر سودوموناس فلورسنت به عنوان یک کود بیولوژیک مناسب بر رشد و تغذیه گیاه ذرت
1396/9/27
-
۴۶ بار
۷
اثر سدیم نیتروپروساید بر تحمل به خشکی چچم چندساله در مرحله جوانهزنی و رشد اولیه دانهال
1396/9/27
-
۷۲ بار
۸
کمّی سازی نمو برگ در ارقام مختلف گندم: II- تولید و زوال برگ در بوته در شرایط مزرعه
1396/9/27
-
۵۸ بار
۹
مطالعه تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاجخروس زراعی
1396/9/27
-
۶۶ بار
۱۰
تأثیر همزیستی با گونه های قارچ میکوریزا و شبه میکوریزا بر بهرهوری آّب ذرت در سطوح مختلف آبیاری و فسفر در شرایط مختلف اقلیمی در استان مازندران
1396/9/27
-
۵۳ بار
۱۱
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1396/9/27
-
۵۸ بار
۱۲
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1396/10/29
-
۲۹ بار
۱۳
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1396/12/4
-
۶۳ بار
۱۴
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1396/12/10
-
۳۸ بار
۱۵
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1396/12/15
-
۴۷ بار
۱۶
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1397/9/19
-
۴۱ بار
۱۷
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1398/3/6
-
۴۷ بار
۱۸
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1398/5/9
-
۲۹ بار
۱۹
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1401/11/29
-
۲۶ بار
۲۰
تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی
1402/9/2
-
۲۱ بار
۲۱
اثر رژیمهای آبیاری و کاربرد اسیدهیومیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی خرفه در شرایط گلخانه
1396/9/27
-
۵۳ بار
۲۲
مطالعه خصوصیات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تاثیر کاربرد سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش کم آبی
1396/9/27
-
۵۸ بار
۲۳
اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کمآبی
1396/9/27
-
۵۶ بار
۲۴
تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی خصوصیات کمی وکیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستمهای کشت پرنهاده و کمنهاده
1396/9/27
-
۱۶۴ بار
۲۵
بررسی اثر محلول پاشی نانوذرات دیاکسیدتیتانیوم بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ های مختلف زیره سبز در تنش خشکی
1396/9/27
-
۶۱ بار
۲۶
اثر کودهای زیستی و اسیدسالیسیلیک بر عملکرد و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی اکلیلکوهی تحت رژیمهای کمآبی
1396/9/27
-
۵۴ بار
۲۷
تعیین مناسبترین الگو برای کشت دومنظوره علوفه و بذر یونجه براساس ارزش اقتصادی در منطقه زنجان
1396/9/27
-
۷۶ بار
۲۸
مطالعهی مزرعهای و میکروسکوپی خود و دگرناسازگاری دو اکوتیپ ارزشمند گلمحمدی
1396/9/27
-
۵۶ بار
۲۹
تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا
1396/9/27
-
۴۷ بار
۳۰
برهمکنش کیتوزان و زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ تحت تنش کمآبی
1396/9/27
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه