این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
فهرست مقالات
علوم دامی
، 1396، جلد ۳۰، شماره ۱۱۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر ویتامین E و سلنیوم آلی به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، درصد زنده مانی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
1396/9/29
-
۳۰ بار
۲
تجزیه و تحلیل ژنتیکی طول عمر تولیدی و ارتباط آن با صفات تولیدی در گاوهای هلشتاین ایران
1396/9/29
-
۳۲ بار
۳
مقایسه غلظت های مختلف زرده تخم مرغ و لستین سویا بر عملکرد اسپرم بز مرخز
1396/9/29
-
۳۱ بار
۴
اثر افزودن آویشن (.Thymus vulgaris L) به جیره بر پایه ی گندم بر شاخصهای عملکرد رشد، ایمنی و متابولیت های خون جوجه های گوشتی
1396/9/29
-
۳۱ بار
۵
اثر کاربرد بنتونیت سدیم برتولید شیر، قابلیت هضم و مصرف خوراک گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با سیلاژ یونجه آلوده به آفتکش فوزالون
1396/9/29
-
۱۹ بار
۶
اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر تولید کرک و رشد طولی الیاف بزهای رائینی
1396/9/29
-
۲۸ بار
۷
اثرصمغ آنغوزه بر عملکرد و برخی فرا سنجههای خونی جوجههای گوشتی
1396/9/29
-
۳۳ بار
۸
ارزیابی و تحلیل اقتصادی عملکرد برههای پرواری تغذیه شده با منابع مختلف روغن در جیره براساس مدل تاپسیس (TOPSIS)
1396/9/29
-
۲۸ بار
۹
تأثیر استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش های لری بختیاری
1396/9/29
-
۲۶ بار
۱۰
ارزیابی ویژگیهای تراکمپذیری ترکیب علوفه-کنسانتره جهت تولید بلوکهای خوراک کامل
1396/9/29
-
۲۸ بار
۱۱
برآورد فرصت های اقتصادی هر رأس گاو درگاوداری های کوچک در منطقه زابل
1396/9/29
-
۲۷ بار
۱۲
تأثیر نقص شجره بر پیشبینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت پذیری درجه پوست در گوسفند قرهگل
1396/9/29
-
۲۴ بار
۱۳
اثرات کشت مخلوط ذرت با سورگوم بر تولید علوفه، ارزش غذایی و کیفیت علوفه سیلو شده
1396/9/29
-
۳۲ بار
۱۴
بررسی سازوکار مولکولی فعالسازی سامانه ایمنی گاو با استفاده از دادههای بیان دیجیتالی لوکوسیتها
1396/9/29
-
۲۷ بار
۱۵
ارزیابی مدلهای غیرخطی برای توصیف منحنی رشد در یک گله ازگاومیشهای استان خوزستان
1396/9/29
-
۳۳ بار
۱۶
اثر تفاله زرشک و آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
1396/9/29
-
۳۰ بار
۱۷
بررسی نسبتهای ایدهآل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای بوقلمون
1396/9/29
-
۲۹ بار
۱۸
معادلات رگرسیونی به دست آمده از ترکیبات شیمیایی در برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص اسپرس ایران
1396/9/29
-
۲۶ بار
۱۹
مطالعه پویش کل ژنومی صفات ترکیبات لاشه در جمعیت F۲ حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی وسویه گوشتی آرین
1396/9/29
-
۳۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه