این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و فنون شیلات، 1396، جلد ۶، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی 1396/10/2 - Get XML Data ۳۳ بار
۲ تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ 1396/10/2 - Get XML Data ۴۴ بار
۳ اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 1396/10/2 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-۲۲۲) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) 1396/10/2 - Get XML Data ۴۲ بار
۵ اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda 1396/10/2 - Get XML Data ۳۵ بار
۶ اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix) 1396/10/2 - Get XML Data ۴۱ بار
۷ اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال 1396/10/2 - Get XML Data ۳۸ بار
۸ عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) 1396/10/2 - Get XML Data ۴۱ بار
۹ ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین 1396/10/2 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۰ تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس 1396/10/2 - Get XML Data ۳۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه