این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۲، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروههای مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران
1396/10/19
-
۳۴ بار
۲
ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانشآموزان دبستانی ۸-۶ ساله
1396/10/19
-
۲۶ بار
۳
تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیمﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی
1396/10/19
-
۵۱ بار
۴
تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخصهای بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ دو: کارآزمایی بالینی تصادفیشده دوسوکور
1396/10/19
-
۴۳ بار
۵
بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن
1396/11/21
-
۲۷ بار
۶
اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب
1396/10/19
-
۴۲ بار
۷
بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم)
1396/10/19
-
۳۳ بار
۸
خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی
1396/10/19
-
۳۰ بار
۹
تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی
1396/10/19
-
۳۹ بار
۱۰
اثر پوششدهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلالهای سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق
1396/10/19
-
۲۸ بار
۱۱
تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز
1396/11/21
-
۲۵ بار
۱۲
بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا
1396/11/21
-
۳۹ بار
۱۳
ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانهای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز
1396/11/21
-
۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه