این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون
1396/10/26
-
۸۰ بار
۲
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
1396/10/26
-
۷۱ بار
۳
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما
1396/10/26
-
۱۰۱ بار
۴
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا
1396/10/26
-
۸۹ بار
۵
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان
1396/10/26
-
۱۰۴ بار
۶
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت
1396/10/26
-
۸۶ بار
۷
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
1396/10/26
-
۸۰ بار
۸
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک غنی شده با آرد سویا و آرد سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ
1396/10/26
-
۶۹ بار
۹
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک
1396/10/26
-
۶۴ بار
۱۰
تولید پنیر سفید UF کم نمک
1396/10/26
-
۷۱ بار
۱۱
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
1396/12/29
-
۷۳ بار
۱۲
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
1396/12/29
-
۷۱ بار
۱۳
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت
1396/12/29
-
۷۷ بار
۱۴
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)
1396/12/29
-
۷۳ بار
۱۵
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی
1396/12/29
-
۶۹ بار
۱۶
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن
1396/12/29
-
۶۱ بار
۱۷
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
1396/12/29
-
۵۷ بار
۱۸
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی
1396/12/29
-
۶۹ بار
۱۹
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک
1396/12/29
-
۶۷ بار
۲۰
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت
1396/12/29
-
۸۲ بار
۲۱
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا
1396/12/29
-
۶۱ بار
۲۲
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus
1396/12/29
-
۶۲ بار
۲۳
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH ۱۰۲۵)
1396/12/29
-
۷۷ بار
۲۴
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ
1396/12/29
-
۶۴ بار
۲۵
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب
1396/12/29
-
۵۷ بار
۲۶
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده
1396/12/29
-
۷۰ بار
۲۷
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند
1396/12/29
-
۵۶ بار
۲۸
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت
1396/12/29
-
۸۰ بار
۲۹
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب
1396/12/29
-
۷۵ بار
۳۰
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور
1396/12/29
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه