این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۳، شماره kongore ۹۴-
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
1397/2/18
-
۵۶ بار
۲
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی
1397/2/18
-
۵۸ بار
۳
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین ۸۰
1397/2/18
-
۶۷ بار
۴
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز
1397/2/18
-
۶۱ بار
۵
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
1397/2/18
-
۶۱ بار
۶
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
1397/2/18
-
۷۰ بار
۷
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
1397/2/18
-
۶۶ بار
۸
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
1397/2/18
-
۶۵ بار
۹
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
1397/2/18
-
۶۴ بار
۱۰
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست
1397/2/18
-
۵۹ بار
۱۱
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
1397/2/18
-
۶۰ بار
۱۲
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
1397/2/18
-
۶۲ بار
۱۳
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
1397/2/18
-
۶۳ بار
۱۴
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
1397/2/18
-
۶۴ بار
۱۵
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
1397/2/18
-
۶۳ بار
۱۶
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
1397/2/18
-
۵۵ بار
۱۷
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
1397/2/18
-
۷۱ بار
۱۸
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
1397/2/18
-
۶۸ بار
۱۹
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
1397/2/18
-
۷۹ بار
۲۰
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K۴۶b به روش سطح پاسخ
1397/2/18
-
۶۹ بار
۲۱
کاربرد کوآنزیم Q۱۰ به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
1397/2/18
-
۶۹ بار
۲۲
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
1397/2/18
-
۷۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه