این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۳، شماره kongore ۹۴-
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۶ بار
۲ مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و مدل‌سازی سنیتیک رطوبت‌زنی نخود فرنگی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۸ بار
۳ بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین ۸۰ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۷ بار
۴ خاصیت زیست‌تخریب‌پذیری چندسازه‌ طبیعی بر مبنای پلی‌اتیلن/سلولز 1397/2/18 - Get XML Data ۶۱ بار
۵ کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد 1397/2/18 - Get XML Data ۶۱ بار
۶ معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو 1397/2/18 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین 1397/2/18 - Get XML Data ۶۶ بار
۸ بررسی ویژگی‌های بافتی مخلوط پروتئین‌ آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج 1397/2/18 - Get XML Data ۶۵ بار
۹ بررسی برخی الزامات برچسب‌گذاری در فرآورده‌های لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران 1397/2/18 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۰ تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی‌های بافت ماست 1397/2/18 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۱ بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا 1397/2/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۲ بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری 1397/2/18 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۳ تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم) 1397/2/18 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۴ بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی 1397/2/18 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۵ اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۶ پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری 1397/2/18 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۷ بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب 1397/2/18 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۸ بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت 1397/2/18 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۹ تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی‌ – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال 1397/2/18 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۰ بهینه‌سازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K۴۶b به روش سطح پاسخ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۹ بار
۲۱ کاربرد کوآنزیم Q۱۰ به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی 1397/2/18 - Get XML Data ۶۹ بار
۲۲ تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن 1397/2/18 - Get XML Data ۷۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه