فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1396، جلد ۹، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی | 1397/2/18 | - | ۳۱ بار | ||
| ۲ | بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ | 1397/2/18 | - | ۳۹ بار | ||
| ۳ | ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) | 1397/2/18 | - | ۴۱ بار | ||
| ۴ | بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل | 1397/2/18 | - | ۴۰ بار | ||
| ۵ | بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی | 1397/2/18 | - | ۴۲ بار | ||
| ۶ | تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ | 1397/2/18 | - | ۴۰ بار | ||
| ۷ | تشخیص سیبزمینیهای سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو | 1397/2/18 | - | ۴۴ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||