این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1396، جلد ۹، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی 1397/2/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ 1397/2/18 - Get XML Data ۳۹ بار
۳ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM) 1397/2/18 - Get XML Data ۴۱ بار
۴ بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل 1397/2/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۵ بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی 1397/2/18 - Get XML Data ۴۲ بار
۶ تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانه‌های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ 1397/2/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۷ تشخیص سیب‌زمینی‌های سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو 1397/2/18 - Get XML Data ۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه