فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1397، جلد ۱۰، شماره ۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | ریز پوشانی کوآنزیم Q۱۰ با روش توده ای شدن مرکب | 1397/6/28 | - | ۱۹ بار | ||
| ۲ | ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم | 1397/6/28 | - | ۱۸ بار | ||
| ۳ | اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت | 1397/6/28 | - | ۲۱ بار | ||
| ۴ | بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامهای کم چرب | 1397/6/28 | - | ۲۹ بار | ||
| ۵ | بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی | 1397/6/28 | - | ۲۴ بار | ||
| ۶ | تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری | 1397/6/28 | - | ۲۳ بار | ||
| ۷ | اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) | 1397/6/28 | - | ۳۳ بار | ||
| ۸ | بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ | 1397/6/28 | - | ۱۹ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||