این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی 1397/7/11 - Get XML Data ۶۵ بار
۲ بررسی درصد خلوص و میزان ید نمک‌های خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۳ کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته 1397/7/11 - Get XML Data ۹۳ بار
۴ بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) 1397/7/11 - Get XML Data ۷۵ بار
۵ تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۶۰ بار
۶ بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز 1397/7/11 - Get XML Data ۶۵ بار
۷ بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا 1397/7/11 - Get XML Data ۹۶ بار
۸ بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۵ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1397/7/11 - Get XML Data ۹۳ بار
۹ اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۰ استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۱ خشک کردن لایه نازک ورقه‌های گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن تلفیقی فروسرخ-خلاء 1397/7/11 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۲ کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۳ مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۴ تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۵ بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۶ تاثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۷ بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۸ ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر روغن ماهی 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۱۹ خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۰ کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزوله‌ی پروتئین مرغ 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۱ بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاه‌های صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۲ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۳ بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۴ بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۵ بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۶ اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۷ بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۸ بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM) 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۹ رویکرد جدید جهت درون‌پوشانی آنتوسیانین‌های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۳۰ ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۱ اثر‌ بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۲ تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۳ بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۴ تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۵ مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخص‌های رنگ نعناع فلفلی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۶ جداسازی وشناسایی گونه‌های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۳۷ بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۳۸ ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۳۹ اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۴۰ مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه