این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۳، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگه های سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ 1397/7/17 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رت‌های نر افزایش می‌دهد 1398/7/17 - Get XML Data ۱۲ بار
۳ ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-۱۸ پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق 1398/7/17 - Get XML Data ۱۰ بار
۴ تأثیر روغن ‌زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتور‌های پیشگویی‌کننده بیماری‌های قلبی- عروقی در زنان 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۵ تبیین تسهیل کننده‌های مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذی‌نفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی 1398/7/17 - Get XML Data ۱۲ بار
۶ تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۷ بهینه‌یابی فرآیند شفاف‌سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی 1398/7/17 - Get XML Data ۱۱ بار
۸ شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M۱ در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران 1398/7/17 - Get XML Data ۱۰ بار
۹ بهینه‌سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ‌شده با استفاده از روش سطح پاسخ 1398/7/17 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۰ بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرم‌آبادی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی نانوحامل‌های لیپیدی حاوی آن 1398/7/17 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۱ اندازه‌گیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآورده‎های گوشتی عرضه شده در شهر تهران  1398/7/17 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۲ بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگه‌های سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ 1398/7/17 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۳ تولید دسر شیری بر پایه‌ی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM) 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه