این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
1397/9/4
-
۷۱ بار
۲
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
1397/9/4
-
۶۹ بار
۳
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
1397/9/4
-
۸۳ بار
۴
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
1397/9/4
-
۶۰ بار
۵
کاربرد صمغ های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
1397/9/4
-
۶۴ بار
۶
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
1404/7/3
-
۵ بار
۷
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی
1404/7/3
-
۵ بار
۸
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
1404/7/3
-
۴ بار
۹
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
1404/7/3
-
۳ بار
۱۰
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا
1404/7/3
-
۵ بار
۱۲
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۳
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
1404/7/3
-
۵ بار
۱۴
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
1404/7/3
-
۴ بار
۱۵
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
1404/7/3
-
۵ بار
۱۶
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
1404/7/3
-
۵ بار
۱۷
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
1404/7/3
-
۵ بار
۱۸
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۹
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
1404/7/3
-
۶ بار
۲۰
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۱
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۴ بار
۲۲
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
1404/7/3
-
۵ بار
۲۳
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
1404/7/3
-
۵ بار
۲۴
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
1404/7/3
-
۴ بار
۲۵
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
1404/7/3
-
۵ بار
۲۶
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
1404/7/3
-
۵ بار
۲۷
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
1404/7/3
-
۵ بار
۲۸
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۹
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
1404/7/3
-
۴ بار
۳۰
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۴ بار
۳۱
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
1404/7/3
-
۵ بار
۳۲
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
1404/7/3
-
۵ بار
۳۳
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
1404/7/3
-
۵ بار
۳۴
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت
1404/7/3
-
۳ بار
۳۵
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
1404/7/3
-
۳ بار
۳۶
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
1404/7/3
-
۴ بار
۳۷
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
1404/7/3
-
۶ بار
۳۸
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
1404/7/3
-
۳ بار
۳۹
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
1404/7/3
-
۳ بار
۴۰
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
1404/7/3
-
۵ بار
۴۱
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه