این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو 1397/9/4 - Get XML Data ۷۱ بار
۲ بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food 1397/9/4 - Get XML Data ۶۹ بار
۳ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین 1397/9/4 - Get XML Data ۸۳ بار
۴ تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی 1397/9/4 - Get XML Data ۶۰ بار
۵ کاربرد صمغ های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب 1397/9/4 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۷ بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتی‌باکتریایی تولید شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک بومی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۹ استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغن‌های زیتون، ذرت و کانولا 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۲ استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی‌شده با آهن و روی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۷ اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ بهینه‌سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۰ بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۱ بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۲ بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۳ بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۶ بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۷ اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۸ نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۹ ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۰ فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۱ امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۲ تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۳ تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۴ شناسایی و تشخیص ژن‌های مولد زرالنون در سویه‌های Fusarium graminearum جدا شده از دانه‌های ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۵ تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۶ استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۷ اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۸ تاثیر زمان‌های مختلف خنک‌کردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۹ کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴۰ استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴۱ نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگی‌های کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه